Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега за сега ги имате навивачите на Интер со вас. Вас ви освои европска титула и не ве сфаќам али за нив јасно ми е зошто им ги повреди сите играчи, сеуште не можат да се опорават.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сега за сега ги имате навивачите на Интер со вас. Вас ви освои европска титула и не ве сфаќам али за нив јасно ми е зошто им ги повреди сите играчи, сеуште не можат да се опорават.
Не знам како можеш да не разбираш. Кога дојде имаше титула INTERIM. Inter In Making...
Среќа отиде брзо па не стигна да ја изврши мисијата.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ни освоил ЛЕ. Бре. Ева Карнеиро да ја ставеа за менаџер со тој тим ќе освоеше ЛЕ.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ни освоил ЛЕ. Бре. Ева Карнеиро да ја ставеа за менаџер со тој тим ќе освоеше ЛЕ.
Не ми е јасно само како тој тим што е толку јак, прејак е првиот тим во историјата на ЛШ што после освојување испаѓа во групи.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не ми е јасно само како тој тим што е толку јак, прејак е првиот тим во историјата на ЛШ што после освојување испаѓа во групи.
Тогашната разлика во квалитет (па и сега) помеѓу ЛЕ и ЛШ е прилично голема. И онака Челзи нема историја, па мора да ја создава :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тогашната разлика во квалитет (па и сега) помеѓу ЛЕ и ЛШ е прилично голема. И онака Челзи нема историја, па мора да ја создава :)
Тоа не го менува фактот дека шампиони испаѓаат за прв пат во историјата на ЛШ. Моралот на тимот е сведен на минимум а Рафа ви освојува ЛЕ.

Мислам дека Жути Стратев да освоеше ќе го ценевте успехот а проблемот со Рафа не е дека освоил со екстра јак состав туку дека ве подјебаваше како навивачи додека беше менаџер на Ливерпул :)

W

wicked_1

Гостин
Незнам како ти е толку нејасно тоа, фудбал е.

Безвезе е и да пишам оправдувања, не е толку несфатливо како што пишеш или вон секоја логика да отпадне од групи претходен шампион у тоа натпреварување..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Незнам како ти е толку нејасно тоа, фудбал е.

Безвезе е и да пишам оправдувања, не е толку несфатливо како што пишеш или вон секоја логика да отпадне од групи претходен шампион у тоа натпреварување..
Можеби не е несфатливо ама први во историја на натпреварувањето одпаѓате, доаѓа Рафа и ви освојува ЛЕ па после викате „абе со составот и Ева ќе освоеше“. Ако составот бил комплетен и толку јак, прејак за ЛЕ, сигурно бил доволно добар да помине барем групи во ЛШ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дека многу јако ја освои ЛЕ. Онака сурова доминација против Стеауа, Динамо Тирана и Тетекс.
Финалето е посебна приказна. :kafence:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ете го овој за Интер, сеа ќе се појават и двајцата коцкари да убедуваат како им ги повредил Рафа сите играчи и до 2015та не можат да се опорават.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ете го овој за Интер, сеа ќе се појават и двајцата коцкари да убедуваат како им ги повредил Рафа сите играчи и до 2015та не можат да се опорават.
Како им ги повредил, со бејзбол палка по колена ги мавал?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не заборавај да ги спомнеш 2те титули со Валенсија и финалето у Турска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom