- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 5.704
- Поени од реакции
- 3.266
А за некое време ќе ни се придружат и навивачите на Реал Мадрид.А после тоа ќе дојде Бенитез, најголемиот кошмар на сите навивачи на Интер (и на Челзи)
А за некое време ќе ни се придружат и навивачите на Реал Мадрид.А после тоа ќе дојде Бенитез, најголемиот кошмар на сите навивачи на Интер (и на Челзи)
Сега за сега ги имате навивачите на Интер со вас. Вас ви освои европска титула и не ве сфаќам али за нив јасно ми е зошто им ги повреди сите играчи, сеуште не можат да се опорават.
Не знам како можеш да не разбираш. Кога дојде имаше титула INTERIM. Inter In Making...Сега за сега ги имате навивачите на Интер со вас. Вас ви освои европска титула и не ве сфаќам али за нив јасно ми е зошто им ги повреди сите играчи, сеуште не можат да се опорават.
Ни освоил ЛЕ. Бре. Ева Карнеиро да ја ставеа за менаџер со тој тим ќе освоеше ЛЕ.Сега за сега ги имате навивачите на Интер со вас. Вас ви освои европска титула и не ве сфаќам али за нив јасно ми е зошто им ги повреди сите играчи, сеуште не можат да се опорават.
Не ми е јасно само како тој тим што е толку јак, прејак е првиот тим во историјата на ЛШ што после освојување испаѓа во групи.Ни освоил ЛЕ. Бре. Ева Карнеиро да ја ставеа за менаџер со тој тим ќе освоеше ЛЕ.
Тогашната разлика во квалитет (па и сега) помеѓу ЛЕ и ЛШ е прилично голема. И онака Челзи нема историја, па мора да ја создаваНе ми е јасно само како тој тим што е толку јак, прејак е првиот тим во историјата на ЛШ што после освојување испаѓа во групи.
Тоа не го менува фактот дека шампиони испаѓаат за прв пат во историјата на ЛШ. Моралот на тимот е сведен на минимум а Рафа ви освојува ЛЕ.Тогашната разлика во квалитет (па и сега) помеѓу ЛЕ и ЛШ е прилично голема. И онака Челзи нема историја, па мора да ја создава![]()
Незнам како ти е толку нејасно тоа, фудбал е.Не ми е јасно само како тој тим што е толку јак, прејак е првиот тим во историјата на ЛШ што после освојување испаѓа во групи.
Можеби не е несфатливо ама први во историја на натпреварувањето одпаѓате, доаѓа Рафа и ви освојува ЛЕ па после викате „абе со составот и Ева ќе освоеше“. Ако составот бил комплетен и толку јак, прејак за ЛЕ, сигурно бил доволно добар да помине барем групи во ЛШ?Незнам како ти е толку нејасно тоа, фудбал е.
Безвезе е и да пишам оправдувања, не е толку несфатливо како што пишеш или вон секоја логика да отпадне од групи претходен шампион у тоа натпреварување..
Како им ги повредил, со бејзбол палка по колена ги мавал?Ете го овој за Интер, сеа ќе се појават и двајцата коцкари да убедуваат како им ги повредил Рафа сите играчи и до 2015та не можат да се опорават.