Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Disregard the прерамка.

Ако ме кикне јутуб за копирајт
Другар беше кај девојка му во Берлин. Отишле у еден специјален кафич. Ама специјален. Намерно отишле. Ми прати слики.
На сликите, на ѕидот се гледаше еден постер. Му ѕвонев на Месинџер му викам зимај го постерот и почна да се смее ептен(?).
Другарот дојде пред некој ден од Берлин. Ми го донесе постерот. Се смеел (!) затоа што уште пред да му кажам они веќе наумиле да го земат.
И најјакото на свет е што кафичот се реновирал и другаров само им кажал дека има другар што најмногу го свиѓа филмот и самите се понудиле да го дадат постерот уште пред да им го побара. А бе крај.
КОГА КОЦКИТЕ ЌЕ СЕ ПОГОДАТ.
Кафичот е секако тој со пијаното кај што свири Викторија и си имаат моменти со С(З,Ѕ)оне.
Anon is back. Навистина is back!

Бла, бла, бла... :sleep: Тизер-трејлерот (или што и да е) кој ги разбранува духовите (а богами и либидото) на инаку примерните форумџии

Zdravo,ne mi teknuva na eden film kako mu bese imeto.
Se rabotese za za eden mazh koj se vljubi vo zhena od azisko/japonsko poteklo.Tie se zaedno,imaat dete no na kraj zhenata mu umira,no toj od nea ima predvidenia i ke ja gleda postojano.Ne e bash nov filmov,sigurno e postar or 2008-2009 a mozhi i tuka nekade da e ne sum ich siguren.

So e fintata so shining?
Како надоврзување на постот на Вато од погоре, го следи истиот начин на снимање со камера и ист сетинг (ходник).

Инаку супер е филмот и ми е еден од омилените.

Како надоврзување на постот на Вато од погоре, го следи истиот начин на снимање со камера и ист сетинг (ходник).

Инаку супер е филмот и ми е еден од омилените.
A poentata na filmot so e?
Poluduva jack nicholson neso zaradi hotelot ili?

A poentata na filmot so e?
Poluduva jack nicholson neso zaradi hotelot ili?

Горе-доле ја погоди поентата.Ја така еднаш влегов у Мериот по грешка и полудев од сиот тој невкус,кич и гигантска банда на владини претставници.

Alo @Lithium002 celo vreme trolas za Japanci a dvapati u 20dena lajkas TIDE Haier, duri ednas i drugarti "inzenjerot" Klime hahaha...lesno se prepoznava za kogo si ;)
Baterijo Energetska, razlog poveke da se otvori tema za TP pa ako si inzenjer ke mozes da se pokazes i dokazes kolku ne si, ili si prepisuval na ispiti, posto dosega nisto korisno nemas napisano na temava i u sekoj post me spomnuvas nebare sum ti konkurencija, ili sum ?? :D
A normalno deka ke im pravis film deka vie imate inzenjeri a kao nie nemame, inace kako ke ti ide prikaskata sto TP vi se po 7.000eu i nagore i nigde gi nema Eurovent :D

Последно уредено:
Mirage шпанскиов многу предвидлив ми беше, го глеав со моите се што им кажав дека ќе се случи се случи и автоматски немаше некој поголем ефект филмов со пресвртите и тензијата

SaypLYt.png

Форумџии, предлог за одлична комедија, филм кој ве насмеал до солзи...
Ви благодарам однапред.
Не ми текнува на таков во моментов валда пошо слабо гледам комедии. Но вчера на ТВ го начекав овој филм и ми остави добар впечаток. https://m.imdb.com/title/tt0190138/

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom