- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Не си предавник пер ама ме боли шо тресеш зелени
Е сеа моментов е шо ако го зеам целиот цитат нема да ми иде у прилог(патем што збори за мојот најомразен филм чеј можда употребив тешка артилерија ќе треба да се погледне уше нколку пати за конечна одлука само еднаш го иам видено и многу лошо ама можеби 2-3-4 пат ќе се разбуди нешто во мене кој знае
(еј добро смајли али ретардана ми го уништи сеа некако и непријатно ми е да го ставам) анивеј мене ми е за тебе да не губиш ме сфаќаш ...
Ако се ослободам на тапет си за твојот хејтерски жаргон за секој ебан филм
Се пронаоѓаш или слабо
Штета што некој од постарите членови со добра репутација не распалуват овдека како порано изгледа и се кажале...
Имав еден школски во средно и се пушти на најјаката женска во клас и таа го одби, а тој и рече - ти губиш. Мене за вас ми е, да не губите.![]()
Е сеа моментов е шо ако го зеам целиот цитат нема да ми иде у прилог(патем што збори за мојот најомразен филм чеј можда употребив тешка артилерија ќе треба да се погледне уше нколку пати за конечна одлука само еднаш го иам видено и многу лошо ама можеби 2-3-4 пат ќе се разбуди нешто во мене кој знае
(еј добро смајли али ретардана ми го уништи сеа некако и непријатно ми е да го ставам) анивеј мене ми е за тебе да не губиш ме сфаќаш ...Ако се ослободам на тапет си за твојот хејтерски жаргон за секој ебан филм
Се пронаоѓаш или слабо
Ајде, сега модерно е да се хејтаат популарни ремек дела, ако е познат филмот не чини, ако е американски исто така нечини, ако бара повисока интелегенција за да ја доловиш поентата исто така нечини, заморен бил и напињал, ако е релативно неповрзан како филмовите на Линч, исто така нечини, немал поента, ако е некој постар, не вредел да се гледа, стар бил црно бело бљак (дај само нови) ако е филм кој се респектира повеќе од другите на форумов пак нечини затоа што е меинстрим, и сите го сакаат! а нели интересен и кул си ако исхејташ или пак си единствен кој има листа на филмови кои никој не ги гледал, па попување ако нема од тој и тој режисер не чини, да да секако...фала на просветлувањето, што ќе праевме да не бевте вие.
П.С. Најпобоље е српски филм, дека ретко кој може да го гледа, + ние не ја разбираме таа уметност - софистицираност!
Режисерот има друга поента, ама ние не ја сфаќаме, нели?
Штета што некој од постарите членови со добра репутација не распалуват овдека како порано изгледа и се кажале...