Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е до Мурињо. Бенитез е крив еве после 2 сезони се осеќаат ефектите од неговиот режим.

Се распадна од твојот хумор.

Гледам изветреаниов ми лајкнал па да објаснам зошто грешка сфатил, добар е хумуров.

Последно уредено:
Само после нецели два месеци можам да се самоцитирам.

Wannabe експертско мислење напишано со доцнење ради одмор: Мислам дека Челзи ќе заврши со zero tituli сезонава.

Односно, ова ќе биде на некој начин пребитна сезона за Мурињо, ако третпат фејлне во третата сезона од престојот во еден клуб, ќе биде премногу за него. И ако Касиљас беше добар изговор (беше вистина всушност), Ева Карнеиро сигурно не е тоа. Ако има срање сезона, он ќе биде главниот виновник со лошиов трансфер рок кој е тотална спротивност од ланскиот летен.

А све ме влече дека ќе флопнат јако сезонава, а и дека оваа ќе биде најизедначената сезона во ПЛ по таа кога Ливерпул и Јунајтед се бркаа до задње коло пред неколку години.

И не можам да речам I told you, пошто не е за фалење и ова беше преочигледно. Не го гледаа само Мурињо и поголемиот дел на фановите на Челзи. Криво ми е за него, али сам си е крив.

Човекот се губи во своите трети сезони очигледно. Ја направиј најаматерската грешка, да не го менува „шампионскиот“ тим, воопшто да не го освежи асално а да влезе во сезоната со најголеми очекувања. Не може бе од факинг Педро да очекуваш да ти ја спаси сезоната, ни па од Стоунс доколку го купеа во заден момент. Не може без бар прилично добра замена и конкуренција за главните лани Ивановиќ, Фабре и Коста, да идеш на освојување титула. Колку и да е слаба лигата. :P

Сакам да остане во Челзи и да видам како ќе се снајде. Ваљда нема пак да го шутнат ко минатиот пат и сеа ќе го остават на поправен. Пошто сигурен сум дека на лето ќе среди све и поправи тоа што требаше да го среди летово. Ќе купи квалитетни играчи навреме, нема да се глупира со Фалкао и слични. Ама дотогаш, сезонава - zero tituli.

Мурињо си бараше нови играчи, освежувања. Не му беа донесени.

Се распадна од твојот хумор.

Гледам изветреаниов ми лајкнал па да објаснам зошто грешка сфатил, добар е хумуров.

Аах, по грешка сум сфатил, да. Добар хумур, нема збор.

Мурињо си бараше нови играчи, освежувања. Не му беа донесени.

И сеа кој е крив, Абрамовиќ? :D

Кого барал Мурињо, а тој не бил донесен? Освен Стоунс.

Жозе беше алфа и омега за трансферите дури во Реал (заедно со Зидан), не верувам дека во „неговото“ Челзи некој би му правел проблеми...

И сеа кој е крив, Абрамовиќ? :D

Кого барал Мурињо, а тој не бил донесен? Освен Стоунс.

Жозе беше алфа и омега за трансферите дури во Реал (заедно со Зидан), не верувам дека во „неговото“ Челзи некој би му правел проблеми...
Не, и Роман не одлучува лично, остава на управата.

Дефанзивец, везњак, напаѓач и голман доколку си оди беа желбите. Листата ја дал уште во април.

Го бараше Бегович, ок. Фалкао не знам дали он го побарал ама најверојатно ете сметал дека може да е добар трансфер, на една сезона. Стоунс сигурен сум дека ќе го донесеа доколку на време уште во јуни пробаа да се договорат. За во средина желбата беше Погба. И да, и за него доколку пробаа уште во јуни да се договорат, ништо чудно да успееа. Ама, чекаа до последните денови од трансфер периодот за да пратат понуда. За Луис не ни беше сигурен дали ќе му го продадат или не, значи други одлучувале. А се по очигледно е дека неговата замена, Баба, исто не бил желба на Мурињо. Наместо Стоунс го донесоа Џилобоџи за кој и самиот Мурињо кажа дека не го знаел и дека друг одлучил да го донесат. За средина ништо. Педро не беше планиран трансфер, само се отвори прилика која ја искористија.

Everton: Howard, Galloway, Funes Mori, Jagielka (c), Browning, Barry, McCarthy, Naismith, Barkley, Deulofeu, Lukaku

Confirmed #LFC team v @Everton: Mignolet, Skrtel, Sakho, Can, Clyne, Moreno, Lucas, Milner, Coutinho, Ings, Sturridge

Зошто Стоунс не игра кај Евертон ?
Everton v Liverpool LIVE Merseyside derby: John Stones and Seamus Coleman ruled out through injury as Roberto Martinez names unchanged XI

Oд Ливерпул Ехо весникот :)[DOUBLEPOST=1443959398][/DOUBLEPOST]Абе кај е Фирмино, го нема ни на клупа @RickyLFC9 @Peja989

Everton v Liverpool LIVE Merseyside derby: John Stones and Seamus Coleman ruled out through injury as Roberto Martinez names unchanged XI

Oд Ливерпул Ехо весникот :)[DOUBLEPOST=1443959398][/DOUBLEPOST]Абе кај е Фирмино, го нема ни на клупа @RickyLFC9 @Peja989

Се удри со коленото во маса. :D
Повреден е, се повреди против Карлајл, изгледа некоја коска скршил.

Уште една лејм фора во низа. Целиот си излитен и квази. Мислам за Касаровци, Јанези и слични на нив си ,,вау цар" , ама во очите на неколкумината нормални овде си смешен лик.

Во очиве пак го пушиш ти и ги сонуваш ланските титули :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom