Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.
Да, рекордов за најлош старт на сезона во 37 години и тогаш го постави Мурињо. Океј...

Кои се номинирани за менаџер и играч за Септември?

Тврдоглавоста си го направи своето. Како и во текот на својата негова кариера, а неговиот тим запаѓа во криза, Мурињо не знае да се изваде од неа и најчесто настануваат кавги во екипата. Не сум навивач на Челзи, ама веќе 2 и пол години да не увидеш дека Азар е најопасен како 10-ка а не како крило, треба или да си слепец или да си невиден инаетчија. Тоа ти е исто како Кутињо кога игра крило. Можностите му се намалени за 40%. Ваков мршав Ивановиќ да не го седнеш на клупа веќе 2 месеци треба да си стварно идиот. Мурињо има златна екипа, на сите места одлично пополнета, но како што неколку членови овде споменаа, тој е загубен на чисто во моментов.

Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.

Нов податок што го спомнаа на MOTD,
Прва победа на Саутемптон на Стемфорд Бриџ по 13 години.

Рекорд што не е на Мурињо.

Тврдоглавоста си го направи своето. Како и во текот на својата негова кариера, а неговиот тим запаѓа во криза, Мурињо не знае да се изваде од неа и најчесто настануваат кавги во екипата. Не сум навивач на Челзи, ама веќе 2 и пол години да не увидеш дека Азар е најопасен како 10-ка а не како крило, треба или да си слепец или да си невиден инаетчија. Тоа ти е исто како Кутињо кога игра крило. Можностите му се намалени за 40%. Ваков мршав Ивановиќ да не го седнеш на клупа веќе 2 месеци треба да си стварно идиот. Мурињо има златна екипа, на сите места одлично пополнета, но како што неколку членови овде споменаа, тој е загубен на чисто во моментов.

Хазард е најдобар по крило. И како крило лани беше најдобар играч во Премиер Лига. Баш обратно. Неговата позиција не е дискутабилна и проблематична. Инаетот со Ивановиќ(или можеби не е инает, ако го земеме фактот дека единствен бек замена за него и Азпиликуета е Баба, кој можеби и не покажува којзнае што на тренинг) е негова, веројатно грешка. Сме го дискутирале тоа многупати и генерално фановите на Челзи се согласуваат.

Во екипата нема кавги, колку и да сакаат медиумите тоа да го ,,истуркаат" после секој лош резултат. Челзи е во резултатска и играчка криза. Тоа е тоа, апокалиптични сценарија, Ева причина за раздор во тимот, Матиќ му рекол на Мурињо дека има големи уши, се степале Коста и Тери, не постојат.

Последно уредено:
@Syn
Kako bese onoj muabetot brat? Pusi murdzooooooooo hehe

Murinjo ima ego kolku glavata na Klipce, t.e. najgolemo na svetot. Zatoa pusi Murdzooooooo

@Syn
Kako bese onoj muabetot brat? Pusi murdzooooooooo hehe

Murinjo ima ego kolku glavata na Klipce, t.e. najgolemo na svetot. Zatoa pusi Murdzooooooo
Не е до Мурињо. Бенитез е крив еве после 2 сезони се осеќаат ефектите од неговиот режим.

Другар, се иам изначитано на форумов, ама Хазард да ти бил кочен ради тоа што бил winger а не 10тка е смешно, па и кавги бе, незнам од кај ги читате овие глупости. Ако пратите 5/6 години фудбал (или повеќе), треба да знаете дека жутата штампа е 99% срање...

Едно време се љољав пред дерби или после добра победа.
Па почнав да се љољам после изгубен натпреар.
Од страв за своето здравје, отсега ќе си се љољам само кога Чезли ќе победи.
Напомена, ова важи за викенд, јас сум професионалец и по време на работна недела не се љољам.
Воколку Челзи догодина заврши во Чемпионшип, ако некој го интересира, тогаш ќе може да ме најде во Негорци на лечење.

А, имам и друга идеја, пошто сум компулсивен маструрбатор (тоа на нашки му доаѓа како дркаџија), имам идеја да му мавам третман после секоја победа на Челзи оваа сезона. Ова ми се чини и како полоша казна од алкохолисаноста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom