Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Три пaти се врaтив нa пoстoв и уште не ми е јaснo сo кoјa цел гo пишa. Не знaм дaли дa гo гледaм, величење нa Мурињo? Зaтoa штo ствaрнo е имoресивнo. А oд другa стрaнa сaкaш дa гo дегрaдирaш уствaри. Oзбилнo, oбјaсни ми aкo сaкaш :D

Интересно нели?

Нешто слично на "рекордите" на Мојс, кога го фалевме тука, прв пораз на Јунајтед на домашен терен од Евертон по 72 години?

Ти текнува?

Kриминал е што од дома ти даваат пристап до интернет.

Уште една лејм фора во низа. Целиот си излитен и квази. Мислам за Касаровци, Јанези и слични на нив си ,,вау цар" , ама во очите на неколкумината нормални овде си смешен лик.

Интересно нели?

Нешто слично на "рекордите" на Мојс, кога го фалевме тука, прв пораз на Јунајтед на домашен терен од Евертон по 72 години?

Ти текнува?
Дa, истo.
Ова не ништо од него, требаше после Челзи-Барса да го видиш :tvg:
Еј дa. Уште си се гoрдеете сo тaa “пoбедa” бе? :X3:

Уште една лејм фора во низа. Целиот си излитен и квази. Мислам за Касаровци, Јанези и слични на нив си ,,вау цар" , ама во очите на неколкумината нормални овде си смешен лик.

Фала што ме читаш.:kafence:
Нормален еден. :icon_lol:

Интересно нели?

Ти текнува?
Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.

Фала што ме читаш.:kafence:
Нормален еден. :icon_lol:

Леле ,,нормален еден"(Малкоме, малку бе свој биди). Те молам престани. Само уште повеќе го докажуваш она што јас го тврдам.

Последно уредено:
Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.

Фактот што е наведен погоре, сам по себе говори за дефанзивните проблеми што ги има Челси, и кризата во која се наоѓа Мурињо како тренер, што руши свои рекорди.

Леле ,,нормален еден"(Малкоме, малку бе свои биди). Те молам престани. Само уште повеќе го докажуваш она што јас го тврдам.

Таман ич не ме занима што има да каже форумскиот шут. :icon_lol:
Али продолжи да даваш мислења. Има доста материјал за оние што студираат психологија.

Баш ме интересира кој ти е критериумот за нормалност оти гледам имаш пишано ,,неколкумината".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom