Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, рекордов за најлош старт на сезона во 37 години и тогаш го постави Мурињо. Океј...Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.

Тотално различно, те мислев за малку попаметен.
Мојс рушеше рекорди на Јунајтед, а Мурињо сам си ги постави сам си ги руши што значи дека бил добар тренер.
Тврдоглавоста си го направи своето. Како и во текот на својата негова кариера, а неговиот тим запаѓа во криза, Мурињо не знае да се изваде од неа и најчесто настануваат кавги во екипата. Не сум навивач на Челзи, ама веќе 2 и пол години да не увидеш дека Азар е најопасен како 10-ка а не како крило, треба или да си слепец или да си невиден инаетчија. Тоа ти е исто како Кутињо кога игра крило. Можностите му се намалени за 40%. Ваков мршав Ивановиќ да не го седнеш на клупа веќе 2 месеци треба да си стварно идиот. Мурињо има златна екипа, на сите места одлично пополнета, но како што неколку членови овде споменаа, тој е загубен на чисто во моментов.
Не е до Мурињо. Бенитез е крив еве после 2 сезони се осеќаат ефектите од неговиот режим.@Syn
Kako bese onoj muabetot brat? Pusi murdzooooooooo hehe
Murinjo ima ego kolku glavata na Klipce, t.e. najgolemo na svetot. Zatoa pusi Murdzooooooo
prvo se kazue, ideme site zaedno, i posle, Pusiii murdzooooo aleeeeee@Syn
Kako bese onoj muabetot brat? Pusi murdzooooooooo hehe
Murinjo ima ego kolku glavata na Klipce, t.e. najgolemo na svetot. Zatoa pusi Murdzooooooo
Другар, се иам изначитано на форумов, ама Хазард да ти бил кочен ради тоа што бил winger а не 10тка е смешно, па и кавги бе, незнам од кај ги читате овие глупости. Ако пратите 5/6 години фудбал (или повеќе), треба да знаете дека жутата штампа е 99% срање...Тврдоглавоста си го направи своето. Како и во текот на својата негова кариера, а неговиот тим запаѓа во криза, Мурињо не знае да се изваде од неа и најчесто настануваат кавги во екипата. Не сум навивач на Челзи, ама веќе 2 и пол години да не увидеш дека Азар е најопасен како 10-ка а не како крило, треба или да си слепец или да си невиден инаетчија. Тоа ти е исто како Кутињо кога игра крило. Можностите му се намалени за 40%. Ваков мршав Ивановиќ да не го седнеш на клупа веќе 2 месеци треба да си стварно идиот. Мурињо има златна екипа, на сите места одлично пополнета, но како што неколку членови овде споменаа, тој е загубен на чисто во моментов.
Уште едно Д и ќе помислиме дека имаш проблеми со зборувањето. ОдддамнаОд дамна ме немаат тагнато у темава![]()