Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лепи, ние цел фан клуб се надеваме на ЛШ како врх врхова додека вие ЛЕПИ, претенденти за скудето сте биле, групи у Лш ќе сте проаѓале :pos::pos:

Лепи:pos:
Лепи, ние уште сме претеденти за скудето, а и за проаѓање на групи у ЛШ, лепи. Вие сте претедентенти за 3то место, а такоџе и за проаѓање у Европа, преку словенечка граница, лепи :D
p.s Не почнав ја со лепи, лепи :D

Лепи, ние уште сме претеденти за скудето, а и за проаѓање на групи у ЛШ, лепи. Вие сте претедентенти за 3то место, а такоџе и за проаѓање у Европа, преку словенечка граница, лепи :D
p.s Не почнав ја со лепи, лепи :D

Да бе, надежта последна умира :)

Интересна ти е форава со словенечка граница :)) Поштуем!

Ајде малку на наша сметка ...

12039299_10153264712274200_7759105647333599173_n.jpg

Деко влезе во елемент откако доби шок бомба од Виола :)

Деко ЈЕ едини член што го знам пет шест години на форумот што нема сменето карактер и понашање,дојде тука, си излече фурстрации се испокара со некој член и после па го нема 2-3 недели и ондак опет јово на ново :D

Деко ЈЕ едини член што го знам пет шест години на форумот што нема сменето карактер и понашање,дојде тука, си излече фурстрации се испокара со некој член и после па го нема 2-3 недели и ондак опет јово на ново :D

Кои црни фрустрации бе Пупоне - има разлика од фрустрации до млатење слама со ликови кои што од фудбал једино разбираат кој колку титули има или што се праат со сила глупи.
Фаци ко Сасуке, Тимче, Думан, Нигерот и остали новокомпоновани сеа што се во цут младости.
[DOUBLEPOST=1443603462][/DOUBLEPOST]
Деко влезе во елемент откако доби шок бомба од Виола :)

Oстај ти од Виола, да не добиеме и од Сампдорија сеа па да се караме :)

Кои црни фрустрации бе Пупоне - има разлика од фрустрации до млатење слама со ликови кои што од фудбал једино разбираат кој колку титули има или што се праат со сила глупи.[DOUBLEPOST=1443603462][/DOUBLEPOST]

Со нас сигурно нема да се карате ... Имаме тешко гостување во Палермо ... По сѐ изгледа ќе бидеме пасивни викендов :)

Романистите сме анти-цигани, немојте вакви работи овде :D.И општо познато во Италија е дека Рома има многу похардкор наци група од лациалите а тоа се BOYS.Само што разликата е лациаливе немат левичарски како што кај нас е FEDAYN.

Кои црни фрустрации бе Пупоне - има разлика од фрустрации до млатење слама со ликови кои што од фудбал једино разбираат кој колку титули има или што се праат со сила глупи.
Фаци ко Сасуке, Тимче, Думан, Нигерот и остали новокомпоновани сеа што се во цут младости.
[DOUBLEPOST=1443603462][/DOUBLEPOST]

А ти демек имаш разбирање од фудбал?

Еве ти лајкче. :ROFLMAO:
Што се кезиш бе, те прашав дали се разбираш од фудбал? Кој си ти фудбалски познавачу што играш т1 2+ и ја “штитиш“ со 3+? Кој си ти те прашав?

Ти шарпланинец не брчи многу, иди стај профајл пикчр со тракторот и не замарај. :kuracc:

Finally, Zanetti named the best player he’s ever played with, and perhaps unsurprisingly he chose the Juventus captain.

“I played with a lot of strong teammates,” the former Italian international recalled.

“But I think the one who made the difference and always brought home the points was Gigi Buffon. At the end of the season he’ll have earned you seven or eight extra points which other goalkeepers can’t give you.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom