Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се кезиш бе, те прашав дали се разбираш од фудбал? Кој си ти фудбалски познавачу што играш т1 2+ и ја “штитиш“ со 3+? Кој си ти те прашав?

Ти шарпланинец не брчи многу, иди стај профајл пикчр со тракторот и не замарај. :kuracc:

Ти ги уби со 5х1.01 квоти. :icon_lol:

Море ашљак еден, шо има врска разбирање од фудбал со кладење ?

Ти уште тврдиш дека Манчини не е крив за 3 комада од Фиорентина за 15 минути со 3-5-2 формација, Сантон централа, Перишич десен бек и Љаич купен за 10че + бонуси и има изиграно тачно 5мин али нема врска, ме мрзи да куцам :icon_lol:

Пиши реплика, ќе ја лајкнам :)[DOUBLEPOST=1443612174][/DOUBLEPOST]
И ја му дадов лајкче, пошто те заеба нели ? :icon_lol:
Со разбирање у фудбал тие се на форумов, Коби од Арачиново и Бибер од Белимбегово

Потенцијален Ди Мастер Трол :pos::pos::pos:

Ти ги уби со 5х1.01 квоти. :icon_lol:

Море ашљак еден, шо има врска разбирање од фудбал со кладење ?

Ти уште тврдиш дека Манчини не е крив за 3 комада од Фиорентина за 15 минути со 3-5-2 формација, Сантон централа, Перишич десен бек и Љаич купен за 10че + бонуси и има изиграно тачно 5мин али нема врска, ме мрзи да куцам :icon_lol:

Пиши реплика, ќе ја лајкнам :)[DOUBLEPOST=1443612174][/DOUBLEPOST]

Потенцијален Ди Мастер Трол :pos::pos::pos:
Ок е, знам дека те заеба т1, не се потресувај. Како тоа е крив кога голманот у 1ва минута ги почасти со водство гостите? Па и за вториот гол ја еба работата. Како е крив кажи ми? Иди бе ти води го Интер ако мислиш дека е толку лесно.

Темава треба да се преименува во Шпански сапуници...

Да не бидам оф, во право сте се изрезиливме вчера и тоа на големо, мораше по секоја цена да победиме, а после поразов мора да си ја сноси одговорноста Гарсија и да не чека отказ да добие туку сам да си даде... Ама ај остај тоа, кој нашол да ни се смее, навивачите на утепанине Милан и Интер... Па јас к*рот ќе го сечам ако завршат пред нас Интер или Милан, мада како и да е до негде ги сфаќам, не играа ни пријателска ни некој куп натпревар па мора да си направат да им биде интересно (y)
А, за тоа дека имало и убави денови на Рома во ЛШ

Дојде ред фанови на Рома да ги нарекуваат Интер и Милан `утепани` и `умрени`. :sick:

Романистите сме анти-цигани, немојте вакви работи овде :D.И општо познато во Италија е дека Рома има многу похардкор наци група од лациалите а тоа се BOYS.Само што разликата е лациаливе немат левичарски како што кај нас е FEDAYN.

Backstreet Boys?

Finally, Zanetti named the best player he’s ever played with, and perhaps unsurprisingly he chose the Juventus captain.

“I played with a lot of strong teammates,” the former Italian international recalled.

“But I think the one who made the difference and always brought home the points was Gigi Buffon. At the end of the season he’ll have earned you seven or eight extra points which other goalkeepers can’t give you.”

Демек го одбрал Џиџи пред Ханда?не веруем.

Backstreet Boys?

Демек го одбрал Џиџи пред Ханда?не веруем.
И јас ја утнав Не бил Хавиер туку Кристијано види пиши Интернационалецот на Италија сега дури прочитав.
Ма да и Хавиер мислам дека би го одбрал Џиџи пред Ханданович.

И јас ја утнав Не бил Хавиер туку Кристијано види пиши Интернационалецот на Италија сега дури прочитав.
Ма да и Хавиер мислам дека би го одбрал Џиџи пред Ханданович.
Па нели прочита бе дека зборува за "соиграч", а не за противник?

Кога жити се Хавиер играл со Буфон заедно за да е од него ова интервју :D

Па нели прочита бе дека зборува за "соиграч", а не за противник?

Кога жити се Хавиер играл со Буфон заедно за да е од него ова интервју :D
Е ајде де пробај ти после спиење да постираш уште нерасонет :D xaxa
Не го ни видов ко сладоледот се напрајв :D

Не јадете сега гомна за Јуве... :'(
Ај во Недела ќе надокнадите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom