Кршење тастатури и мауси

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Тешко дека ќе дадам толку пари за маус :)
А верувај убаво е. Нема ништо подобро од тоа да си купиш убаво глуфче што ќе те служи 7-8 години, со прецизен сензор и еден куп други функции и додатоци. Со такви од 2-300 денари проаѓам едвај 3 месеци, ми се ронат во рака. Рачунај колкава е заштедата со купување саглам периферија.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
А верувај убаво е. Нема ништо подобро од тоа да си купиш убаво глуфче што ќе те служи 7-8 години, со прецизен сензор и еден куп други функции и додатоци. Со такви од 2-300 денари проаѓам едвај 3 месеци, ми се ронат во рака. Рачунај колкава е заштедата со купување саглам периферија.
Купи си A4 Tech X7. Најбоље гејмерски мауси во поглед цена-перформанси :wink:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.236
Па да кршам тастатура и маус не...али кога сум изнервиран си настрадува бирото..:music3:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Исто, кога купив MX518, се припазував да не го фрлам низ џам, ко другите "не-толку-јаки" мауси. :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Yes, very funny:pos2:

Microsoft, Logitech и Razer произведуваат најдобри гејминг маус. Поскапи се од од A4, но се 100 пати подобри од нив.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ќути тастатурата што се нема истрпено :D

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Yes, very funny:pos2:

Microsoft, Logitech и Razer произведуваат најдобри гејминг маус. Поскапи се од од A4, но се 100 пати подобри од нив.
-.-
Очигледно си бегал од часови по македонски... Ај ваљда сеа ко ќе тргнеш у средно нема да бегаш.
Зборот цена-перформанси значи дека се квалитетни (no doubt here), но ипак евтини. Корисник сум на XL-750F и точно знам што зборам. Маусов е перфекција. Не би го мењал со ништо. Тие ти што ги наброја (дури и си го испуштил најдобриот - Steel Series) спаѓаат во high-end сегмент и не секој може да си ги дозволи (Logitech G9 е 4.300 денари, за разлика од мојот што е 1050), а разликата во квалитет не е толкава колку што ти си мислиш. Тие мауси не се ни 3 пати подобри, а не па 100. Од лично искуство ти го кажувам ова.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
-.-
Очигледно си бегал од часови по македонски... Ај ваљда сеа ко ќе тргнеш у средно нема да бегаш.
Зборот цена-перформанси значи дека се квалитетни (no doubt here), но ипак евтини. Корисник сум на XL-750F и точно знам што зборам. Маусов е перфекција. Не би го мењал со ништо. Тие ти што ги наброја (дури и си го испуштил најдобриот - Steel Series) спаѓаат во high-end сегмент и не секој може да си ги дозволи (Logitech G9 е 4.300 денари, за разлика од мојот што е 1050), а разликата во квалитет не е толкава колку што ти си мислиш. Тие мауси не се ни 3 пати подобри, а не па 100. Од лично искуство ти го кажувам ова.
Оф-топик:
За твоја информација од 1во до 8мо по сите предмети имав 5 и само еднаш бегав и тоа од час по историја xD.

Ај баш да видам колку време ќе ти трае A4 маусот. (без навреда)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Ај баш да видам колку време ќе ти трае A4 маусот. (без навреда)
Пааа, го купив лани во мај, така да нешто повеќе од година дена - no problems.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Најдобар цена-перформанси е Microsoft Intelli 3.0 кој чинеше 1700 денари, но со качувањето на доларот сега е 2000 денари. Правиме муабет за сериозни глуфци, не за играчки. Јас го имам веќе 3-та година, после 6 години поминати на Logitech MX500 (инаку MX500-тката работеше перфект, само немаше драјвери за Виста, јебига старост)

Kajgana Shop

На врв Bottom