Кршење тастатури и мауси

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Му ебав матер на претходното глувче кое ме служеше 5 години, а у план ми е џојстикот да полага за летање.

Кршев тастатури WOW кога играв и кога ке ми паднеше интернетот или серверот ке не поебеше на ролање у инстанца.Сум се дерел ко ненормален.Чекаш да влезеш у истанца(зелен бев тогаш) и едвај ке те земат и ке тепаш ке кинеш живци додека ти јадат гомна подобрите у групата демек слабо си праел дпс ова она и на крај доаѓа ролањето и ке падне серверот и покрај сите нервози до тогаш и ова на крај тастатурата настрада.После го напраив фулл гладијатор карактерот и не ми беше гајле дали ке роламе или не пошто идев у инстанца за да им помогнам да почетниците хехе...Ама сеа ја остаив Wow и тастатурата нов ми е сигурна..

маусов мој вајда е делукс... од 2 години користење бојата му се излижа скроз :D

По инспирација од мојот претходен пост, во врска со џојстикот, поради некоја причина од играње ПЕС... long story short, не положи.

ту ту ту да ми е живо и здраво MX 518 3.5 години го користам ко од фабрика е. Иначе ова со тастатуриве пред 3 месеци место Х ми се пишуваше Ф кизнајт кој гаол му влезе фино лепо ја исклучив ја акнав од колено и си зедов нова.

Насилство при вашите компјутери поради игри(NERD RAGE)

Дали ви се десило , онака домаќински да го акнете куќиштето од компјутерот при играње на игрици, јас на пример сум го мавал при многу игри , али али при World of warcraft арените, ме кошташе нова графичка и хард диск........ мауси и глуфци се добредојдени исто така, но добивате помалце поени XD

Не баш.
У принцип ја сум фин дечко. xD
Коа иам nerd rage замавнувам и таман да удрам дел - кочница.
После сам ќе треба да го плаќам - заеби.

Дали ви се десило , онака домаќински да го акнете куќиштето од компјутерот при играње на игрици, јас на пример сум го мавал при многу игри , али али при World of warcraft арените, ме кошташе нова графичка и хард диск........ мауси и глуфци се добредојдени исто така, но добивате помалце поени XD
И ја исто ко тебе кога играв WoW посебо арените или на roll кога ке изгубев нешто вредно а само за тоа сум идел го лупав PC.Али повеќе не.Едно се откажав од WoW друго не ми се даваат пари за глупости се контролирам.Го искршив скоро цело кукиште пред околу 3 год.Хардискот цело кукиште искривено.За мауси нејкам да зборам преку 15 сигурно во текот на играње WoW.Тоа е моето искуство :P :pos:

Па пред некое време заради мисија во GTA IV што не можев да ја поминам ја излупав тастатурата со рака ама наместо тастатурата се скрше постолјето што ја држит па морав да изигравам мајстор со лепак и штрафцигер за да ја поправам.Инаку тастатурава ми е 6 год од кога го зедов првиот пц и немат гајле само што се скршени држачите :P.Друго сум го зел стариот пц и сум го треснал од 10см и се по*ба процесорот па ајде нов(од громот се расипа нз што е :P)).Последното нешто што сум го направил засега е тоа што ја брикнав графичката(HD3870) и сега трпам на интегирана :( ама пак затоа ке ми купат матична плоча со 3 pci-e за да ја поправам.

БТВ Последиците од тоа првото.

Attachments

• P200311_18.23.jpg
    P200311_18.23.jpg
    38,6 KB · Прегледи: 36
рокам по масава само... Орев е, не се крши лесно :)

Го мавав стариот компјутер бидејќи неможеше да ја лоадира Crysis Warhead без да поминат 5 минути :ojea: Среќа беше квалитетно Antec куќиште па не се распадна.......

Иначе кога губам во игри онака го тепам од мавање F копчето од тастатурата :)

Кога рејџам ради некоја игра воошто не применувам физичко насилство врз невини предмети. Почнувам да ги нервирам, тролам и замарам луѓето околу мене :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom