Fear The Walking Dead

• Креатор на темата Креатор на темата DanielVogel
  • Време на започнување Време на започнување
Вo 6тaвa oсеќaм вaкa ќе биде: Дaниел стaриoв рaзбирa зa смрттa нa женa му,иде и ги пуштa зoмбијaтa oд aренaтa,и се знaе: пoкoљ!

Да 6тата е финалето и после тоа почнува the walking dead.
Ќе има и 2 сезона од FTWD[DOUBLEPOST=1443526856][/DOUBLEPOST]
a зашто не ги убиле у арената????
Биле премногу, не можеле да ги разликуваат заразени од незаразени и решил да ги затвори сите за да не се замара

Ќе има и 2 сезона од FTWD[DOUBLEPOST=1443526856][/DOUBLEPOST]
Биле премногу, не можеле да ги разликуваат заразени од незаразени и решил да ги затвори сите за да не се замара
значи луѓето пред да се претворат у зомбиња ги затвориле?

Mene me interesira kako ke se povrzat dvete serii, ili pak nema da dojdat do dopirna tocka karakterive od TWD i FTWD.

Mene me interesira kako ke se povrzat dvete serii, ili pak nema da dojdat do dopirna tocka karakterive od TWD i FTWD.

И јас тоа се мислев, ама не ми се верува да се спојат. Сепак FTWD e на почетокот на заразата, треба многу побрзо да се одвива дејството низ серијата за да се случи тоа, што не ми е за верување.

Ми се допадна мене...
Интересни ми беа сите епизоди..

Иначе што беше тоа у морето на крај?
Мислам дека беа мртви луѓе.
ИЛИ алги од каде почнала заразата што е интересна теорија

Ау, ау, топ, јако. Бавно почна серијава и можеби од старт не привлече многу, ама со последнава епизода бајаги epic страна. Лиза уште коа ја нападнаа покажаа дека ја гризнаа или изгребаа, ми беше очигледно тоа. Со Енди се знаеше дека ќе се избаци пак, ама не очекував Офелија да ја упука ебате, кој му кур. Знам дека го намести али пак, психо ебате. Нз зашто не одлучија да и дадат улога у другите сезони и на онаа докторкана Екснер, изглеаше ко да може да се развие у добар лик. Мислев дека ќе биде за да не ги пренатрупаат со доктори, али еве и Лиза умре. Тревис и Даниел засега ми се ко Рик и Шејн во контраст, првиов само со помалце муда, а вториот понесебичен и поприсебен. Медисон е тачно измеѓу двајцата. А да, и Стренд е badass, засега меѓу подобрите ликови и од оваа и од оригиналната серија.

Сепак, сеуште немаше некоја таква шок-случка. Читав за втора сезона, делува интересно како планираат да го продолжат и објаснува многу општи работи, еве читнете, многу е добро интервјувто: http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/fear-walking-dead-season-two-829585

Вреди да се спомне дека серијава временски уште не стигнала во времето кога Рик се буди од кома во оригиналната. Би требало да помине уште месец дена додека се деси тоа, што значи дека уште мноооогу време ќе им треба дур да се навикнат на хаосот.

И да, се чини дека ќе идат на јахтата и добар дел од втората сезона таму ќе има дешавки, што значи бајаги различен change of pace. Останува да видиме што и како ќе се дешава :)

Само едно нешто ме изнервира во последнава епизода е тоа кога ќе дојдат зомпињата на оградата и кога ќе ги пукаат куршумите како да беа клинци и се одбијаа од оградата ко да има невидлив штит некој. Барем да се гледаше како ги погодуваат во тело некој во глава да паѓаат. Многу аматерски некако ми беше тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom