Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
Интер ги има најдобрите играчи на своите позиции,не знам што не ви е јасно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.353
Ние да освоиме титула, па за квалитетот на играчите кур ме боли. :D Нека ги има Јуве и Меси и Роналдо ако сака, се додека имаме добри резултати кој сака нека игра за нас.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Интер квалитетот на тимот од лани го зголеми само со Кондогбиа и Јоветич, со никој друг, и не пробувајте да споредувате со Јуве, тимот може да си го споредувате со оној на Милан, тука некаде ви се играчите.
Ај бе брат, биди реален :)

Кои се тие толку ПОЈАКИ играчи што Јуве ги има од Интер?

Кедира, Манџо?

Освен Киелини, Буфон и до некаде Погба (мада се глеа колку добро игра сезонава без подршка од некој ко Видал) кои други Звезди ги имате бе ?

Кедира нешто појак да не е од К-дог/Мело ?

Дибала у најмала рака е класа полош од Јојо, ај нека биде на исто ниво со Љаич - многу ви се глупи споредбите - дал 200 гола за Шкљ екипа ко Палермо кај што само него го хранат со топки и готово, најјак бил.
Манџо е нешто боље од Икарди да речеме ? Дечкото во Серија А нема да дае ни 10 гола годинава- ќе се смееме после.

Стурари, Переура ? кои се тие бе ? дај не ме јеби, далеку е ова од Јуве од лани -

Не летајте у облаци толку аман, ништо поквалитетна екипа немате од Интер па и Милан - на хартија најквалитетни екипи според мене имаат Рома и Наполи - ама ете .... лузерајот...

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
Интер квалитетот на тимот од лани го зголеми само со Кондогбиа и Јоветич, со никој друг, и не пробувајте да споредувате со Јуве, тимот може да си го споредувате со оној на Милан, тука некаде ви се играчите.
А кој пробува да го спореди Интер со вашиот мувла тим? Јувентус може моментално да се спореди со Аталанта, Торино (уствари овие сеа појаки се од вас), Фросиноне и другите од долен дел на табела.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ај бе брат, биди реален :)

Кои се тие толку ПОЈАКИ играчи што Јуве ги има од Интер?

Кедира, Манџо?

Освен Киелини, Буфон и до некаде Погба (мада се глеа колку добро игра сезонава без подршка од некој ко Видал) кои други Звезди ги имате бе ?

Кедира нешто појак да не е од К-дог/Мело ?

Дибала у најмала рака е класа полош од Јојо, ај нека биде на исто ниво со Љаич - многу ви се глупи споредбите - дал 200 гола за Шкљ екипа ко Палермо кај што само него го хранат со топки и готово, најјак бил.
Манџо е нешто боље од Икарди да речеме ? Дечкото во Серија А нема да дае ни 10 гола годинава- ќе се смееме после.

Стурари, Переура ? кои се тие бе ? дај не ме јеби, далеку е ова од Јуве од лани -

Не летајте у облаци толку аман, ништо поквалитетна екипа немате од Интер па и Милан - на хартија најквалитетни екипи според мене имаат Рома и Наполи - ама ете .... лузерајот...
Каде бе со Кедира, човекот нема 5 минути изиграно.
Лихт е Маикон за Сантон, Сандро е Карлос за Телеш, Миранда и Мурило не ни ги споредувам со ББК, срамота е.
Маркизио, Погба исто срамота е да се споредуваат со факинг Мело и Гуарин, Перишич е класа подолу од Квадрадо, Переира исти кур како Љаич, едино Јоветич е подобар од кој било напаѓач на Јуве, и то.

C

Castiel

Гостин
Oд што сте толку квалитетни си газите од почеток на сезона. Пошто нели никој не може да се спореди со вас.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Каде бе со Кедира, човекот нема 5 минути изиграно.
Лихт е Маикон за Сантон, Сандро е Карлос за Телеш, Миранда и Мурило не ни ги споредувам со ББК, срамота е.
Маркизио, Погба исто срамота е да се споредуваат со факинг Мело и Гуарин, Перишич е класа подолу од Квадрадо, Переира исти кур како Љаич, едино Јоветич е подобар од кој било напаѓач на Јуве, и то.

она кога ќе претераш со дрогата од сабајле

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Немерно не ги пишите Маркизио,Погба и бековите? Убаво вака да си споредувате само кај што ви одговара. А за Интер ќе почекаме втората полусезона, да почнат ротациите и повреди. Баш ме интересира кој ќе го замени Икарди или како ќе игра средината без Кондо и со капитенот Ранокија.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Oд што сте толку квалитетни си газите од почеток на сезона. Пошто нели никој не може да се спореди со вас.
Непрајме муабет за моменталната форма.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.499
Поени од реакции
10.255
А исто од што се толку квалитетни освоија Серија А 4 пати по ред,па колку и да е бедна лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom