Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.352
Далеку е крајот. Ама ако успеат овој период да го издржат и да останат на врвот, сигурно ќе бидат зимски шампиони. А тоа може да им биде огромен стимул. Поготово и Јуве ако го тепаат, пошто Милан веќе ги имаат во џеб. Мнооогу ќе им влијае тоа на мотивацијата
Добро сега, знаеме сите дека Интер ќе има 38 од 38 на крајот на сезоната, али чисто си правиме муабет. :kafence::kafence:

Шала на страна, мене битно ми е маливе екипи полесно да ги добиваме, онака без да се мачиме. Интер секако има играчи за да ги напика таквите екипи во шише, али Манчини малце ја кочи работата. Али сепак, почеток на првенство е, тимот ни е скроз нов и им треба време да се уиграат, а и веројатно Манчини да ја пронајде правата формација. Највеќе од се ме радува фактот што одбраната е коска. Освен во мечот со Карпи каде делуваа ко индијанци, на останатите изиграа одлично. Нема веќе ко претходниве неколку сезони Герман Денис и остала компанија да си играат викторија во нашиот шестнаесетник. Миранда и Муриљо се фантастични засилувања, а Богами и Медел одлично ја врши функацијата на централен дефанзивец. Телеш изгледа е одличен играч, барем од тоа што го видов на претходните две утакмици, и секако е полн погодок. Инаку не ми се верува дека за Мело почнав пофални зборови да користам, а толку го мразев до сега. :sramezliv:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Wow хуморон на лепакот.... ќе стави слика од зебра + рандом животно, и почнуваат да се палат некои членови тука. Па подобар хумор има Трол Фудбал на фб одколку овој Марсовецов...

Али добро ги разбирам, 4 години не е мал период, сега и прст да им покажиш ќе се смеат :icon_mrgr:. Минатата тема имаше се на се 600 страни дискусија, а сега оваа има 250 а само 5-то коло сме... излегоа глувците од дупката

:kafence:
Тука си у право, ама кога имаш Ранко Рангелов тип на смешки од типот мехехех КондМија, хехехе, мехехех Јубе на ајфон 8 да се најде.... УФО ко К-15 ти доаѓа.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.531
Поени од реакции
15.004
Според мене, барем за сега, најголем губитник е Рома. Веќе неколку сезони се стабилна екипа со можност за раст, се некако се спремаат да се наметнат за прво место и кога најмногу требаше не ја искористија шансата што им се укажа поради проблемите кои ги има Јуве.

Знам дека е долга сезоната, но нема уште многу вакви ’подароци’ да им се понудат...

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.095
Поени од реакции
7.066
Ја Рома за фаворити ги сметав, имаат супер состав ако не се у топ 3 до нова година време е за нов трењер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Рома е лузерска скупштина, ко Арсенал на пример. Длабоко им е навлезен лузерајот во нив и комплексите проработуваат само против Јуве, Милан, Интер и Лацио а се серат со Болоња и компанија.
Никад нема да освојат титула.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Интер е чист пример за тоа кој ќе рече некој нема врска распред сите исти противници имаат.
Еве што значи полесен распоред на почеток две мртви победи против Аталанта и Карпи се доволни за ветер у грб.
Интер иако е 5 од 5 уште се мачи, среќата е на нивна страна до сега. Сеа периодов ќе се види стварно Интер до кј е. Ако од наредниве 3 кола соберат 6 бодови више се сериозен кандидат.
И за мене Рома изглеаше фаворит чак и гласав за нив у анкетава ама џабе екипиве од главниов град беа и ќе си останат селски, овие кој ќе им замине Тоти ќе останат со 2 навивачи на светов :)

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Значит Интер со онаков мртов тим ако освои титула свака част.

Просек до просек им се играчите, освен Кондогбиа и Јојо, моментално победуваат пошо коцките им се наредоја, море им се напрчија.

Го чекам мометот кога едноставно ќе крахираат.

C

Castiel

Гостин
Добро сега, знаеме сите дека Интер ќе има 38 од 38 на крајот на сезоната, али чисто си правиме муабет. :kafence::kafence:

Шала на страна, мене битно ми е маливе екипи полесно да ги добиваме, онака без да се мачиме. Интер секако има играчи за да ги напика таквите екипи во шише, али Манчини малце ја кочи работата. Али сепак, почеток на првенство е, тимот ни е скроз нов и им треба време да се уиграат, а и веројатно Манчини да ја пронајде правата формација. Највеќе од се ме радува фактот што одбраната е коска. Освен во мечот со Карпи каде делуваа ко индијанци, на останатите изиграа одлично. Нема веќе ко претходниве неколку сезони Герман Денис и остала компанија да си играат викторија во нашиот шестнаесетник. Миранда и Муриљо се фантастични засилувања, а Богами и Медел одлично ја врши функацијата на централен дефанзивец. Телеш изгледа е одличен играч, барем од тоа што го видов на претходните две утакмици, и секако е полн погодок. Инаку не ми се верува дека за Мело почнав пофални зборови да користам, а толку го мразев до сега. :sramezliv:
3 бода си се 3 бода. Интер имаше лесен старт на сезоната. Си доби 5 од 5 натпревари и имаат одлична позиција. Ко што викаш доколку сериозно сакаат да се кандидат за титула ќе мора малку полесно да ги добиваат натпреварите. Имаа и доста среќа на почетоков. Али 15 бода си се 15 бода. Јоветиќ само да остане здрав пошто до сега најголема причина за бодовите е он. А им одговара и лошиот старт на другите екипи. Следните 3 кола ќе покажат колку е кадарен сезонава Интер за титула. Топ 3 место не им бега.

G

grande-juve

Гостин
Сепак Интер во моментов има најбоље хемија во тимот, тоа зашо скоро сите се копачи :D... али на сите ни е јасно дека сега следува вистинскиот тест. Мириса на една од повозбудливите сезони во последно време...

С

СаШеНкО

Гостин
3 бода си се 3 бода. Интер имаше лесен старт на сезоната. Си доби 5 од 5 натпревари и имаат одлична позиција. Ко што викаш доколку сериозно сакаат да се кандидат за титула ќе мора малку полесно да ги добиваат натпреварите. Имаа и доста среќа на почетоков. Али 15 бода си се 15 бода. Јоветиќ само да остане здрав пошто до сега најголема причина за бодовите е он. А им одговара и лошиот старт на другите екипи. Следните 3 кола ќе покажат колку е кадарен сезонава Интер за титула. Топ 3 место не им бега.
Не мoрa дa знaчи, мoже и дa им избегa. Не ми текнувa тoчнo кoјa сезoнa беше кoгa Јуве беa втoри нa тaбелa нa пoлусезoнa пa нa крaј 7мo зaвршијa :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.625
Тука си у право, ама кога имаш Ранко Рангелов тип на смешки од типот мехехех КондМија, хехехе, мехехех Јубе на ајфон 8 да се најде.... УФО ко К-15 ти доаѓа.
Ни К-15 не се тоа што беа, затоа се распаднаа. Затоа и Лепакот го шутнаа од темава :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.925
Поени од реакции
116.352
Значит Интер со онаков мртов тим ако освои титула свака част.

Просек до просек им се играчите, освен Кондогбиа и Јојо, моментално победуваат пошо коцките им се наредоја, море им се напрчија.

Го чекам мометот кога едноставно ќе крахираат.
ЛОЛ.
Не викам дека Интер има светска класа играчи, ама немој вакви глупости да тресеш. Јојо, Икарди, Перишиќ, Кондогбија, Миранда, Муриљо, се се тоа одлични играчи, далеку од просеци. Моментално владее одлична тимска хемија и затоа Интер има вакви резултати. Глупост е да речеш дека со просеци постигнуваат вакви резултати.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Veter vo grb dobija Inter DA ,srekja imaat sto ne igraat vo Evropa pa izbegnuvaat povredi..Doria ,Viola ,Juve ,Roma ,Lazio ehee dolga e nivata ,ne gi potcenuvam ovie 5/5 ama da im dademe vreme ..
Spored mene prvite 2 pozicii sepak idat kaj nekoj od Roma -Juve ..3 mesto na nekoja Milanska ekipa..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom