Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.153
Поени од реакции
42.884
Sosema slucajno bev da go gledam the maze runner noviot del a ne ni znaev sto e uopste toj film i me bendisa, nastrana sto e tinejdz so tapa prikaska imase dobri horor sceni, na momenti me secna:D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Sosema slucajno bev da go gledam the maze runner noviot del a ne ni znaev sto e uopste toj film i me bendisa, nastrana sto e tinejdz so tapa prikaska imase dobri horor sceni, na momenti me secna:D
И јас го гледав вчера, филмот е тиња ама во право си, 2 хорор моменти ми ебаа матер :D
не ми е јасно само како просечни филмови ви се солидни. :ROFLMAO:
Што има излезено последниов месец што е боље од x+y?

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Вака некој која ќе дискутира дека овој месец немало излезено ништо квалитетно нокшир стајл ало бе филмови се снимат од 1890 години и вие баш најдовте да го тупите зе август-септември 2015 ко се уназад да ви е изглеано ...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
The Milky Way (1969)

Дојде и то време да си го изгледам. Намерно чувам вакви филмови од шо не сакам ,,да ми се потрошат" демек, оти вистинска реткост се споредено со гомнарииве денешни. Одличен ко шо си мислев.

Ги чувам за специјални прилики :D
Луис чинам е првиот човек кој почнувајќи од Андалузискиот dog, ја насочи кинематографијата во еден друг правец. После некоја година нели и Фрикс никнуваат 32-ра мислам беа и така.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Вака некој која ќе дискутира дека овој месец немало излезено ништо квалитетно нокшир стајл ало бе филмови се снимат од 1890 години и вие баш најдовте да го тупите зе август-септември 2015 ко се уназад да ви е изглеано ...
ој гледај предлози од виктор. За месецов њот бараше дали излегло нешто квалитетно, никој не се запнал да гледа филмови излезени месецов. :icon_lol:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Cape Fear (1991), не знам зошто го немав симнато филмов до сега, може 2 години ми стои во watch list на imdb. Многу Хичкок атмосфера има, со движењето на камерата и со олд скул „потресните“ звуци што не се баш својствени за ‘91.

G

grande-juve

Гостин
Cape Fear (1991), не знам зошто го немав симнато филмов до сега, може 2 години ми стои во watch list на imdb. Многу Хичкок атмосфера има, со движењето на камерата и со олд скул „потресните“ звуци што не се баш својствени за ‘91.
Затоа што е римејк :)

Последно уредено од модератор:
G

grande-juve

Гостин
Го видов и овој, ама подобар ми изгледаше новиов. Вреди да се гледа и тој?
Сегде е боље оценет оргиналот, мене ми е 8ца, плус Роберт Мичам, така да вреди али пошо е трилер веќе ги знаеш пресвртите и не знам колку ефективен ќе ти биде... Римејкот не ми е глеан.

Kajgana Shop

На врв Bottom