Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хернанес у Јуве изглеа, сеа едини играч у Интер што знае да подаде топка е Манчини :aplauz:
Ако не купат плејче некое црно им се пишува на Интерашиве, поцрно и од Гнокури !!
Имате некое плејмејкерче од децата или Брозгара ќе царува тука годинава?

Како и да е, Хернанес е марадона за куЧка. Што за што . :D

Заебанциите на страна али Хернанес ништо не изигра кај нас. Не велам дека е лош фудбалер или лош трансфер за Јуве ама кај нас беше дупе, едино при крај на ланската сезона врза неколку солидни утакмици. Што знам, ако ги донесат Љаиќ и Едер нема да ми е проблем за трансферов, ама ако не донесат никој ќе пишам подоцна еден километарски пост каде ќе им редам се од прво до 100то колено.
И да, убаво вика Син, на Јуве само вирус би му продал, ништо друго.

Ke zememo od Milan nekoj kreativec...

oh wait...

Inace koj e posleden transfer na relacija Inter-Juve? Ne mozam da se setam.
Od Juve u Inter Viera i Ibra pred 10 god.

Лусио пристигна, рече дека Јуве има 30 титули(тогаш толку беа според нас, сега се 33), настапи во Суперкупот против Наполи, одигра цел натпревар против Киево во лигата и си замина :D

df6fbf07e98fc1b620f5106a9fb2abdf.jpg

:facepalm:

Ливаја во Емполи... Држете се [emoji3]

Заебанциите на страна али Хернанес ништо не изигра кај нас. Не велам дека е лош фудбалер или лош трансфер за Јуве ама кај нас беше дупе, едино при крај на ланската сезона врза неколку солидни утакмици. Што знам, ако ги донесат Љаиќ и Едер нема да ми е проблем за трансферов, ама ако не донесат никој ќе пишам подоцна еден километарски пост каде ќе им редам се од прво до 100то колено.
И да, убаво вика Син, на Јуве само вирус би му продал, ништо друго.

Top virusi im sitkate na Juve,dajte use eden virus ko Kanavaro recimo :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom