Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лусио пристигна, рече дека Јуве има 30 титули(тогаш толку беа според нас, сега се 33), настапи во Суперкупот против Наполи, одигра цел натпревар против Киево во лигата и си замина :D
ај бар реши дилемата со titulite

Каков отпадок, Хернанес е најдобриот играч за таа позиција. Марота знае што пазарува.
Ај разбирам со @Џонтра Волта и со @Stefan-kobe си го имаме нати го дај ми го на фб, ама ти бе брат без навреда не ти се чини дека малце ја претера ко лента расипана една па исто вртиш ко детете недоквакано од градинка?

Да застанам јас да барам да се дупам за мислења што сте ги пишеле први носот ќе го крените.

куцка за лемина е иниеста
Dobro
Реално Јувентус се послаби од лани а сите други тимови се појачаа. Ќе се борат за титула али тешко ќе биде. Им отидоа 3ца играчи што им беа скелет у тим башка го имаат Алегри со неговиот second season syndrome :icon_lol:, незнам што сакаат да постигнат со Хернанес али нека им биде, ист калибар трансфер ко кучкава наша.

Како тоа Јуве е послаб а другите се појачале?

Заборавате вие дека на Интер им отиде еден клучен,ако не и најбитен играч,Матео Ковачич,а сега им отиде и Хернанес(не дека им е ептен битен играч али ипак е креативец).Интер направи солиден,и тоа доста солиден напад со Икарди и Јојо,меѓутоа со Гуарин Медел и Кондогбија у средина нема креативност.

Ковачич е играчот што Интер несмееше да го изгуби.

А за милан со Куцка мислам дека нема потреба да се коментира.

Dobro

Како тоа Јуве е послаб а другите се појачале?

Заборавате вие дека на Интер им отиде еден клучен,ако не и најбитен играч,Матео Ковачич,а сега им отиде и Хернанес(не дека им е ептен битен играч али ипак е креативец).Интер направи солиден,и тоа доста солиден напад со Икарди и Јојо,меѓутоа со Гуарин Медел и Кондогбија у средина нема креативност.

Ковачич е играчот што Интер несмееше да го изгуби.

А за милан со Куцка мислам дека нема потреба да се коментира.

на вас ви отидоа трпјца клучни кои многу добро знаеме за кои трјца станува збор. А не зедовте замена која доликува.

Ај разбирам со @Џонтра Волта и со @Stefan-kobe си го имаме нати го дај ми го на фб, ама ти бе брат без навреда не ти се чини дека малце ја претера ко лента расипана една па исто вртиш ко детете недоквакано од градинка?

Да застанам јас да барам да се дупам за мислења што сте ги пишеле први носот ќе го крените.
Ауф извини, мислев разбираш од шала.

Поздрав

на вас ви отидоа трпјца клучни кои многу добро знаеме за кои трјца станува збор. А не зедовте замена која доликува.

Да не зема Јуве замена што доликува,меѓутоа зема играчи кои и те како можат повторно да освојат Серија А.Јуве да можда е послаб од лани,али сеуште на хартија бар е посилен и од Милан и од Интер,тоа е факт.

Интер според мене убаво испазари и да го задржеше само Матео ќе беше мноооогу посилен од моментално што е.Збориме за список на играчи,а во реалност и на терен ќе видиме сезонава.

Добро убо е да се дискутира и на почеток на сезона али не најдовте достојна замена, апокалипса и останато не ви се чини дека на крај на сезона се пиши за тие работи ?

Да не зема Јуве замена што доликува,меѓутоа зема играчи кои и те како можат повторно да освојат Серија А.Јуве да можда е послаб од лани,али сеуште на хартија бар е посилен и од Милан и од Интер,тоа е факт.

Интер според мене убаво испазари и да го задржеше само Матео ќе беше мноооогу посилен од моментално што е.Збориме за список на играчи,а во реалност и на терен ќе видиме сезонава.

Ќе покаже времето, тоа е точно, али јуве мораше да зеде играч од средниот ред, несмееше да го испушти Дракслер. Како тој би се вклопил ау.

Ама то е ќе покаже време.

Добро убо е да се дискутира и на почеток на сезона али не најдовте достојна замена, апокалипса и останато не ви се чини дека на крај на сезона се пиши за тие работи ?

Епа ај нека затворат тема па на крај на сезона ќе збориме. Ова јувенташиве не дај боже да пишеш нешо за нив, факт е дека сте послаби од лани, факт. Ај Милан заеби го не купија ни еден креативец не ги рачунам за титула, Интер се појаки од лани а Рома се доста појаки од лани. Незнам што се вреѓате толку кога е факт дека шетање до титула ко лани не доаѓа у предвид за вас.

Бориело во Карпи
Сориано во Наполи
Матри во Лацио
Зунига во Сампдорија

Епа ај нека затворат тема па на крај на сезона ќе збориме. Ова јувенташиве не дај боже да пишеш нешо за нив, факт е дека сте послаби од лани, факт. Ај Милан заеби го не купија ни еден креативец не ги рачунам за титула, Интер се појаки од лани а Рома се доста појаки од лани. Незнам што се вреѓате толку кога е факт дека шетање до титула ко лани не доаѓа у предвид за вас.
Грешно се изразив. Мислев на апокалитчини изјави, предвидувањаи остало :)
Нема шо да се вреѓам јас од обичен пост и коментар calma :)[DOUBLEPOST=1441050222][/DOUBLEPOST]Според мене сме ослабени во моментален квалитет во средниот ред али има потенцијал и талент да бидиме појаки од лани (целовкупно) само не вервам да се исполни оваа сезона. Пособено не со тоа што треквартистата не е некој WOW играч. Ако Хернанес игра како во Лацио е друга прича. Јас мислев дека барем некој таков играч ќе донесат треквартиста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom