D
Darko_ufo
Гостин
Емполи дома изгуби од фкаинг Киево 1-3, а ќе ги треснеше од земја Миљан, повеќе шанси имаа а овие дадоа голови од неизградени акции... Максимум оваа година 8 место за Миљан
Треба да ти одговорам или и тоа ќе биде спам?Никој не ти забранува да тролаш или да не постираш, да не ме сфатиш погрешно, ама другар олади малку, 50 поста имаш во темава само денес. Твоево веќе се карактеризира како спам, што е прекршок.
Дај бе намири се човек. Олади малкуЕмполи дома изгуби од фкаинг Киево 1-3, а ќе ги треснеше од земја Миљан, повеќе шанси имаа а овие дадоа голови од неизградени акции... Максимум оваа година 8 место за Миљан
Спам е постот што си го пишал над овој пост. Воздржи се од такви.Треба да ти одговорам или и тоа ќе биде спам?
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака и ме опоменуваш зашто коментирам за Серија А и клубовите? И јас сум бил спамерот? Си кажувам мислење за натпреварот на кој не му се свиѓа може слободно игнор... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосноСпам е постот што си го пишал над овој пост. Воздржи се од такви.
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака и ме опоменуваш зашто коментирам за Серија А и клубовите? И јас сум бил спамерот? Си кажувам мислење за натпреварот на кој не му се свиѓа може слободно игнор... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосно![]()
Аха сеа доаѓаш тука ја упропастуваш темава со глупи закани кои патем ако си модератор можеш да ми ги пратиш во лична порака ... И не сум те сретнал тебе по темава, освен сега кога ја спамираш и си целосно![]()
![]()
Ае одмори од темава до наредно коло, школо ти почиње. Ем шуто ем боде.
![]()
Ае одмори од темава до наредно коло, школо ти почиње. Ем шуто ем боде.
Го банирафме.А ги баниравте или им ги избришавте мислењата на тие што го вреѓаа братот?
За другар прашувам.