- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.969
А ти не си ти ако не се пофалиш дека нешто си напраил прф. Катаљарда пати имаш пишано бе ти ебам мисирот.Ептен хипстерски се осеќам со тоа што од прв ден го имам Махрез у состав![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти не си ти ако не се пофалиш дека нешто си напраил прф. Катаљарда пати имаш пишано бе ти ебам мисирот.Ептен хипстерски се осеќам со тоа што од прв ден го имам Махрез у состав![]()
Ќе го купите следната сезона, ќе се пали првите 2 ипол месеци и после ќе колне дека купувате играчи од Емполи, Пергокрема, Ноц Каунти, Илинден и Слога.А ти не си ти ако не се пофалиш дека нешто си напраил прф. Катаљарда пати имаш пишано бе ти ебам мисирот.

Ми остана Клајн за вечер, а иам едвај 35 поени. Овој противникот мој во Кајгана лигата ги има Чех, Ремзи и Санчез како капитен и има 28 некаде. Ќе се навива вечер за Ливерпул излеа, 0-2 Клајн гол и асистенција.![]()
Јас имам 26 поени а во екипа Чех, МертеЦакер, БентеЌе, Хендо и Коу.
Никако, баш сакам да го купиме МахрезЌе го купите следната сезона, ќе се пали првите 2 ипол месеци и после ќе колне дека купувате играчи од Емполи, Пергокрема, Ноц Каунти, Илинден и Слога.

Епа за тебе богами најболно сценарио е моето, Ливерпул да даде гол ама преку Клајн.Јас имам 26 поени а во екипа Чех, МертеЦакер, БентеЌе, Хендо и Коу.

Hendo ne veruvam deka ke ti igra...Јас имам 26 поени а во екипа Чех, МертеЦакер, БентеЌе, Хендо и Коу.
Епа за тебе богами најболно сценарио е моето, Ливерпул да даде гол ама преку Клајн.
Не бе, нема да издржам да навивам за вашите, 2-2 нека заврши ми е доволно. Ама под услов Клајн да има улога барем во еден од вашите голови, а Санчез да нема во ниту еден на Арсенал. Така ем јака утакмица, ем ќе одам над 40, ем форца нерешено, ќе изгубат поени и едните и другите.![]()

Знам тоа, ама кој сака да гледа утакмица 0-0?Се гледа дека немаш искуство, навиваш за 0-0, Клајн клин шит, Санчез пак ништо![]()
Да не ја гледам нема проблем, ама пошто најверојатно ќе ја гледам...не сакам да скапам од досада. xD

Ало Златна Копачка, дај бе не труј сегде со тоа кладилницата крф ти ебам.Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив.![]()