Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен хипстерски се осеќам со тоа што од прв ден го имам Махрез у состав :unsure:
А ти не си ти ако не се пофалиш дека нешто си напраил прф. Катаљарда пати имаш пишано бе ти ебам мисирот.

А ти не си ти ако не се пофалиш дека нешто си напраил прф. Катаљарда пати имаш пишано бе ти ебам мисирот.
Ќе го купите следната сезона, ќе се пали првите 2 ипол месеци и после ќе колне дека купувате играчи од Емполи, Пергокрема, Ноц Каунти, Илинден и Слога.

Ми остана Клајн за вечер, а иам едвај 35 поени. Овој противникот мој во Кајгана H2H лигата ги има Чех, Ремзи и Санчез како капитен и има 28 некаде. Ќе се навива вечер за Ливерпул излеа, 0-2 Клајн гол и асистенција. :D

Ми остана Клајн за вечер, а иам едвај 35 поени. Овој противникот мој во Кајгана лигата ги има Чех, Ремзи и Санчез како капитен и има 28 некаде. Ќе се навива вечер за Ливерпул излеа, 0-2 Клајн гол и асистенција. :D

Јас имам 26 поени а во екипа Чех, МертеЦакер, БентеЌе, Хендо и Коу.

Ќе го купите следната сезона, ќе се пали првите 2 ипол месеци и после ќе колне дека купувате играчи од Емполи, Пергокрема, Ноц Каунти, Илинден и Слога.
Никако, баш сакам да го купиме Махрез :)

Јас имам 26 поени а во екипа Чех, МертеЦакер, БентеЌе, Хендо и Коу.
Епа за тебе богами најболно сценарио е моето, Ливерпул да даде гол ама преку Клајн. :icon_mrgr:

Не бе, нема да издржам да навивам за вашите, 2-2 нека заврши ми е доволно. Ама под услов Клајн да има улога барем во еден од вашите голови, а Санчез да нема во ниту еден на Арсенал. Така ем јака утакмица, ем ќе одам над 40, ем форца нерешено, ќе изгубат поени и едните и другите. :D

Епа за тебе богами најболно сценарио е моето, Ливерпул да даде гол ама преку Клајн. :icon_mrgr:

Не бе, нема да издржам да навивам за вашите, 2-2 нека заврши ми е доволно. Ама под услов Клајн да има улога барем во еден од вашите голови, а Санчез да нема во ниту еден на Арсенал. Така ем јака утакмица, ем ќе одам над 40, ем форца нерешено, ќе изгубат поени и едните и другите. :D

Се гледа дека немаш искуство, навиваш за 0-0, Клајн клин шит, Санчез пак ништо :D

Се гледа дека немаш искуство, навиваш за 0-0, Клајн клин шит, Санчез пак ништо :D
Знам тоа, ама кој сака да гледа утакмица 0-0? :D Да не ја гледам нема проблем, ама пошто најверојатно ќе ја гледам...не сакам да скапам од досада. xD

Јас сакам Чех да одбрани пенал, Ливерпул да не прими гол, Милнер и Бентеке да дадат голови или бар асистенции, а може и Клајн со асистенција.

Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив. :yid::yid::yid:

Леле ДонеФФФФФФФФ ми ја пререче Арсенал дава гол на тикетот што го стаив. :yid::yid::yid:
Ало Златна Копачка, дај бе не труј сегде со тоа кладилницата крф ти ебам.

Oд извoри блиски нa влaдaтa дoзнaвaме декa Ливерпулци ќе зaрaбoтaт клин шит

Back
На врв Bottom