Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено, јас би го укинал ова подаваање од корнер, затоа што во 100% од ситуациите се покажува како неефективно и џабе потрошен корнер. Овој тренд Барса го воведе, за да имаат повеќе посед се да им ебам.
Топче, Арсенал го имав, а Челзи не. :D Не сум ја кобникот, му треба на Јунајтед напаѓач, финишер, а убаво играат...
Доста бе.

Да бев фан на Јунајтед денес ќе бев нервозен али и среќен.

Играа фудбал машки до крај без предавање. Се гледа дека има големи промени направено. Не се плашат од противниците и имаат капацитет да напаѓаат од сите страни. Само завршницата мора да се подобри.

Уплати спортска па ќе видиш, сите ќе ти се криви. :kuracc:
Депај денес дупе, Мата исто, Дармиан добра партија, Шнајдерлин исто (Џонтра цицај копук), Руни не знае моментално за кој тим игра.
Па имам бе ѓубре, сеа од 4 има милијарда мајки да им ебам на Кристал Палас ако не тепаат.

Играа фудбал машки до крај без предавање. Се гледа дека има големи промени направено. Не се плашат од противниците и имаат капацитет да напаѓаат од сите страни. Само завршницата мора да се подобри.
Само да влезеше на крај една од тие на Смолинг или Керик и ќе беше една од најслатките победи после Фергусон. Одличен старт на мечот и атрактивна игра, после малце мачење и потење, и на крај скок до таванот во последна секунда....ама ништо :(

додуша скокот го имаше, ама за џабе :D

Не е до него, асален шут не се одбива од никого туку оди во мрежа :) Не се криви ниту судијата со офсајдот, ниту Колочини ниту Крул. Кога гледаш дека има бедем, шутираш ван шеснаесетник, како Керик што проба. Другите место да гледаат, подаваа внатре, сосе топка во гол сакаа да влезат.

Исто и Фелаини можеше да биди корисен после 70та минута, барем ќе пробаа нешто поинаку.

Исто и Фелаини можеше да биди корисен после 70та минута, барем ќе пробаа нешто поинаку.
Секако ама суспендиран е. Тој е измислен кога против нас се брани некој, претежок е за чување :)

Protiv Newcastle igraa...

Голем курац, на ваква утакмица поарно да изгубиш отколку да заврши нерешено. Бар да не ти е мака. :)
И јас тоа викам, поарно ќе беше да изгубевте.

Ауу да бе, не го признаа, 0-0 заврши утакмицава, ко Јунајтед пред малку :(
Toa e, вие тепате со нерегуларен гол, нас ни поништуваат чист гол. Како беше заебанцијата за ФА? :confused:

Не реално, овој Крег Досон или како и да се вика денеска немаше блага веза. Неколку пати направи грешки, на крај конечно воспостави контрола, ама првото полувреме судеше очајно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom