Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј, жити мене најди еден пост каде што некој од нас вика дека Педро е ѕвер. :) Баш напротив. Слободно пиши Педро во срч кај нас во фан клуб и види што постови ќе искочат. Барем не зборете напамет.

Не ќе да беше ова со Шнајдерлин само Сан и Експрес, да не се лажеме сега. На крај ќе испадне и за Бензема интересот бил од Сан и Експрес. Ајде после 10 години Венгер може и за него ќе каже како можел да го потпише.

http://www.dailystar.co.uk/sport/fo...erlin-I-d-rather-join-Arsenal-than-Man-United

upload_2015-8-19_21-51-50.png

Не, озбилно, бар јас си кажувам кога мислам дека не сме успеале да земеме играч, како на пример со Џонс и Смолинг (за овој ми е ептен мерак што многу јако ја почна сезонава, иако игра во ривал.) Батали Дејлистар, ама овој Оклер ни е доста релевантен кога станува збор за француски играч. Знаеш, француски тренер, француски играч. новинар кој работи за француски медиум. Уверен сум дека поради побарувањата на играчот и на клубот, официјална понуда немало летово од Арсенал. Секогаш клубовите кои се интересираат разговараат со агентите на играчите, па дури потоа со клубовите што продаваат. Обратно е само на Фудбал Менаџер. :D Да не се докажеше Кокелин од јануари навака ќе влезевме со понуда иста како вашата па тогаш ќе го видевме неговиот избор.

Ако веќе му ја спомнуваш изјавата на Венгер, тогаш не ја извртувај. :D “I expect Man United to be active in the transfer market. Every player I am offered, Man United are already on his case!”

Факт е дека многу играчи се следат (тоа им е работа на скаутите нормално), но уште поголем факт е дека и новинарите и агентите измислуваат приказни. Ако се следат цело време сите трачеви тогаш ќе испадне дека сто екипи не победиле во битка за сто други играчи. Како пример одма ми доаѓа Мартинез што отиде во Атлетико. Арсенал никогаш не беше заинтересиран за него, а он ко курва се нудеше секое лето. Еве ако Бензема по некоја случајност стане достапен за трансфер тогаш верувам ќе има битка меѓу Арсенал и Јунајтед за него.

Од друга страна, сметам дека не треба сеир да има и за Педро во Јунајтед, ако свесно Ван Гал се откажал од него.

Иначе како желба, ја би за Шнајдерлин исто како и за Криховјак од Севиља.

Последно уредено:
mikelmanutd_468x341.jpg

Челзи му беше втора опција на Педро, исто како и на Мурињо.

#УсменДоговор
#ФергиЖозе
#МанчестерЈунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom