Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Пивце абе брат за тебе сите се глупи. Таквите случаеви, 99% од нив обратна е ситуацијата. Ти не си исклучок.
Прашање на време е што ќе биде наредното нешто што ќе те натера да си го бришиш профилот и месец дена да се криеш во земја ко ебан крт.

Пивце абе брат за тебе сите се глупи. Таквите случаеви, 99% од нив обратна е ситуацијата. Ти не си исклучок.
Прашање на време е што ќе биде наредното нешто што ќе те натера да си го бришиш профилот и месец дена да се криеш во земја ко ебан крт.

Сите не е форумов. А сите пак на форумов далеку се од глупи. Не пробувај да се извлечеш ставајќи се во група и не пробувај да ми ставиш збор во уста. Генерализации не употребив. Ти и уште неколкумина сте такви, толку.

Последно уредено:
Пивце, бе, брат, и тебе како социјалниот уште не те научија. :icon_mrgr:

Ти очигледно читаш како ти одговара.
Ја не реков Куртоа е подобар за ланска сезона, никаде не го употребив тој збор пошто тоа не е мерило една сезона за најдобае голман,очигледно само на вас ви е мерило пошто- Де Геа.

Не не, ти само викаш дека Де Геа е бољи од Курту. Али њекња.

Голман што го бива за ракомет, 2 године по ред у идеалан састав на Премиер Лигу. Освен, ако не су почнале и у Премиер Лигу да играв рукомет.

Де Геа е добар да брани ракомет ги има тие потези, у фудбал не може да се споредува со Куртоа...

Не не, ти само викаш дека Де Геа е бољи од Курту. Али њекња.

Голман што го бива за ракомет, 2 године по ред у идеалан састав на Премиер Лигу. Освен, ако не су почнале и у Премиер Лигу да играв рукомет.
Никаде не кажав ЛАНСА СЕЗОНА, туку генерално е Куртоа далеку подобар голман.

Само уште со паметот да се среди, па ке биде најдобар. И да престане да прима голови од 55 метри. И да кикса од време на време. После тоа, може да се каже дека е подобар од Де Геа. Дури и во ракомет.

Тоа што се глупира е друго ја зборам за голмански предиспозиции и квалитети.

Manchester United have made a habit of missing out on players to Chelsea in the Roman Abramovich era. Michael Essien, Michael Ballack, Arjen Robben, Mikel Obi & Cesc Fabregas all ended up at Chelsea despite firm interest from United :icon_lol:
Еј еј барем нека има основа цитатот. Па и ти па, едитирај го барем да има повеќе смисла а не вака :D
Оби Микел бе [emoji14]os: па типот беше купен од Јунајтед и истото лето беше препродаден на Челзи четири пати поскапо. :лолз:

За сите овие Азар ќе имаше многу повеќе смисла, ама тоа е, кога сакаш да докажиш нешто повеќе потребен е квантитет наспроти квалитет :toe:

И Есиен бил во младинските категории на МЈ ама затоа што избрал да игра за Гана наместо Франција не го задржале. Не сакаше Фергусон играчи од Африка зошто заминуваа на АФКОН баш коа се крши сезоната.

Отаменди и официјално во Сити.Уште Де Брујн да го земат и у пичку матер состав ќе имат.:unsure:
Сеа тоа сакав да се едитирам, наводно некој локален весник што го покрива Волфсбург пишале дека Сити понудиле 80 милиони евра + 16 милиони евра годишна плата и тоа нето :eek: најплатен играч во ПЛ ќе биде ако е ова точно.

Кај ојде Отаменди, кај се запусти. Ок, мене ми е Ок што отиде во City, ако веќе негде мора да иде (недај Боже во ManU да отидеше), ама немам раат дома. Цимеров (Валенсија фан) се понаша ко да живееме во свет од сценариото на филмот Армагедон ама без Брус Вилис во главната улога.
Јудаменди та Јудаменди...

Али прекрасен играч, мора да се признае тоа.

City... strong.

Сеа тоа сакав да се едитирам, наводно некој локален весник што го покрива Волфсбург пишале дека Сити понудиле 80 милиони евра + 16 милиони евра годишна плата и тоа нето :eek: најплатен играч во ПЛ ќе биде ако е ова точно.

Ако го земат,шо поарно да не игра никој.Нека им ја дадат титулата.(n)
Сити кога ќе земат залет на маркетот,ништо не ги запира.Ако го земат и овој тоа ќе биде 200 милиони фунти за тројца играчи.:vozbud:

Ако го земат,шо поарно да не игра никој.Нека им ја дадат титулата.(n)
Сити кога ќе земат залет на маркетот,ништо не ги запира.Ако го земат и овој тоа ќе биде 200 милиони фунти за тројца играчи.:vozbud:
Мене Отаменди па ич не ми е по мерак. Не велам дека не е или нема да биде страшен играч, меѓутоа ми делува како некој што една утакмица ја игра 10/10 а другата прави црвен картон за глупост. Исто и на Копа имаше проблем со Чилеанците, Санчез и уште еден не ми текнува кој беше, го извртеа 3-4 пати кога имаа иницијатива.

Компани, Јаја и Агуеро се скелетот на Сити но првиот и третиот се многу склони на повреди. Ако тие им останат здрави, тешко нас, овие останативе се убав декор :)
Кај ојде Отаменди, кај се запусти. Ок, мене ми е Ок што отиде во City, ако веќе негде мора да иде (недај Боже во ManU да отидеше), ама немам раат дома. Цимеров (Валенсија фан) се понаша ко да живееме во свет од сценариото на филмот Армагедон ама без Брус Вилис во главната улога.
Јудаменди та Јудаменди...

Али прекрасен играч, мора да се признае тоа.

City... strong.
Поздрави го :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom