Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пивце абе брат за тебе сите се глупи. Таквите случаеви, 99% од нив обратна е ситуацијата. Ти не си исклучок.
Прашање на време е што ќе биде наредното нешто што ќе те натера да си го бришиш профилот и месец дена да се криеш во земја ко ебан крт.
Ти очигледно читаш како ти одговара.
Ја не реков Куртоа е подобар за ланска сезона, никаде не го употребив тој збор пошто тоа не е мерило една сезона за најдобае голман,очигледно само на вас ви е мерило пошто- Де Геа.
Де Геа е добар да брани ракомет ги има тие потези, у фудбал не може да се споредува со Куртоа...
Никаде не кажав ЛАНСА СЕЗОНА, туку генерално е Куртоа далеку подобар голман.Не не, ти само викаш дека Де Геа е бољи од Курту. Али њекња.
Голман што го бива за ракомет, 2 године по ред у идеалан састав на Премиер Лигу. Освен, ако не су почнале и у Премиер Лигу да играв рукомет.
Еј еј барем нека има основа цитатот. Па и ти па, едитирај го барем да има повеќе смисла а не вакаManchester United have made a habit of missing out on players to Chelsea in the Roman Abramovich era. Michael Essien, Michael Ballack, Arjen Robben, Mikel Obi & Cesc Fabregas all ended up at Chelsea despite firm interest from United![]()

Сеа тоа сакав да се едитирам, наводно некој локален весник што го покрива Волфсбург пишале дека Сити понудиле 80 милиони евра + 16 милиони евра годишна плата и тоа нетоОтаменди и официјално во Сити.Уште Де Брујн да го земат и у пичку матер состав ќе имат.![]()
најплатен играч во ПЛ ќе биде ако е ова точно.Сеа тоа сакав да се едитирам, наводно некој локален весник што го покрива Волфсбург пишале дека Сити понудиле 80 милиони евра + 16 милиони евра годишна плата и тоа нетонајплатен играч во ПЛ ќе биде ако е ова точно.

Мене Отаменди па ич не ми е по мерак. Не велам дека не е или нема да биде страшен играч, меѓутоа ми делува како некој што една утакмица ја игра 10/10 а другата прави црвен картон за глупост. Исто и на Копа имаше проблем со Чилеанците, Санчез и уште еден не ми текнува кој беше, го извртеа 3-4 пати кога имаа иницијатива.Ако го земат,шо поарно да не игра никој.Нека им ја дадат титулата.
Сити кога ќе земат залет на маркетот,ништо не ги запира.Ако го земат и овој тоа ќе биде 200 милиони фунти за тројца играчи.![]()
Поздрави гоКај ојде Отаменди, кај се запусти. Ок, мене ми е Ок што отиде во City, ако веќе негде мора да иде (недај Боже во ManU да отидеше), ама немам раат дома. Цимеров (Валенсија фан) се понаша ко да живееме во свет од сценариото на филмот Армагедон ама без Брус Вилис во главната улога.
Јудаменди та Јудаменди...
Али прекрасен играч, мора да се признае тоа.
City... strong.