Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу го вреѓате Педро , еве да видите каков ѕвер е . :icon_mrgr:

Незнам како воопшто Ед ја задржа работата во институција како Јунајтед после фијаското со Ерера.Ги имаше парите за откупната, играчот сакаше да дојде и успеа да ја заебе.После една година за исти пари го купи.Не ми е јасно како за само една година од аматер стана господ бог за правење трансфери.
Затоа што сложени се трансферите за Билбао и налет клаузулата, дополнително плаќаш околу 18 милиони фунти данок на провинцијата ако си странски клуб + потребно е време да се подготват документите. Затоа наредното лето уште на стартот ангажираа правници и по принципот на Баерн и Хави Мартинез ги префрлија парите да Ерера го откупи договорот. Испаѓа и Румениге и Хенес се идиоти што три месеца се замараа со правници и се тегнеа за Хави.

И не знам зашто сеирите за Ед кога баш летово може не донесе ѕвезди освен Депај еве ама сите играчи што ги донесоа делуваат "на место" и веднаш се вклопија. Да сумираме, кога ги донесе Фалкао и АДМ викавте ееее тресна парите и ги зема, така сите знаат. Сега кога донесе Фергусон тип на играчи пак не чини.

Па и Милер не вредел, сериозно? Некој што до 25 години освоил се што може (и бил во топ 3 клучни играчи во успехот) и е втор или трет ол тајм стрелец на СП? Па токму Роман највеќе притискаше да го собере после СП во ЈАР. Играчи како Милер вредат злато.

Ја на фејсбук ретко објавувам за некој играч, ама пошто Педро е факинг Педро му одвоив минута ипол.

Многу го вреѓате Педро , еве да видите каков ѕвер е . :icon_mrgr:

Па и Шумуликоски може да го направат играчише доколку му направам вакво видео само од неговите блесоци.

не бараме многу од Педро, едно вакво на Олд Трафорд и доста е :P
Шала на страна и јас го нејќам како појава ама мислам дека парите шо ќе ги дадат за него ќе ги оправда, не е воопшто скап а можи да биди многу корисен поготово кога ке се мачиме за гол, во Барса имал добар учинок се надевам и кај нас исто, ете му го Фабре имат заедно долго време поминато во Барса па мислам дека ке се уиграт заедноdnhm7b3lygdtfkahjcmo.gif

Педро го направивте Величе...Топ ќе му дое на Челзи.

Не сум запознаен толку со ситуацијата, само површно од артикли по нет, знам дека ги имал сите средства за да го реализира трансферот и заебал.За такво нешто во големи институции летаа глави.Не ми беше намерата да провоцирам.

Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто :D

Па и Шумуликоски може да го направат играчише доколку му направам вакво видео само од неговите блесоци.
Ова не се блесоци туку видео за сезона 2014/2015 каде што имаше лимитирана минутажа поради МСН.
Педро е многу потценет играч , инаку до сега се што продала Барса во Англија се покажа во добро светло . Фабрегас во Челзи (иако претходно играше во Арсенал) и Санчез во Арсенал .
Бензема да го правите Бог и класа напаѓач а вака Педрито да го вреѓате. :(

Еве ова Мурињо го памети , многу се изнервираа со Кикица тогаш.
@DaniBMW :cool:

Еј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто :D
Сега сфаќаш зошто го „мразиме“ Арсенал на форумов :D
У секоја чорба се мешаат :D

Не, не беше тоа, барав и не можев да најдам. Најверојатно зошто не се сеќавам на доволно информации.

Иначе пошто си бил архива за вакви ствари ќе ти опишам и можеби ќе ти текне. Значи вака, линискиот судија дигна знаменце за офсајд а главниот го игнорираше тоа и дозволи играта да продолжи. Не знам дали беше постигнат гол при ситуацијата.
Не знам зошто ми е врежано ова во сеќавање. [emoji4]

Таква информација во мојата архива не е зачувана. :D

А што да прават кутрите, го земаа Чех и готово, завршија работа за наредни три сезони :D

Сега сфаќаш зошто го „мразиме“ Арсенал на форумов :D
У секоја чорба се мешаат :D
чиста вистина е ова, јас на пример пред да станам член на форумот Арсенал ми беа најсимпатичен клуб после Челзи во Англија ама со тек на време ... :duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom