Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што сложени се трансферите за Билбао и налет клаузулата, дополнително плаќаш околу 18 милиони фунти данок на провинцијата ако си странски клуб + потребно е време да се подготват документите. Затоа наредното лето уште на стартот ангажираа правници и по принципот на Баерн и Хави Мартинез ги префрлија парите да Ерера го откупи договорот. Испаѓа и Румениге и Хенес се идиоти што три месеца се замараа со правници и се тегнеа за Хави.Незнам како воопшто Ед ја задржа работата во институција како Јунајтед после фијаското со Ерера.Ги имаше парите за откупната, играчот сакаше да дојде и успеа да ја заебе.После една година за исти пари го купи.Не ми е јасно како за само една година од аматер стана господ бог за правење трансфери.
Многу го вреѓате Педро , еве да видите каков ѕвер е .
Па и Шумуликоски може да го направат играчише доколку му направам вакво видео само од неговите блесоци.Многу го вреѓате Педро , еве да видите каков ѕвер е .

Ова не се блесоци туку видео за сезона 2014/2015 каде што имаше лимитирана минутажа поради МСН.Па и Шумуликоски може да го направат играчише доколку му направам вакво видео само од неговите блесоци.

Сега сфаќаш зошто го „мразиме“ Арсенал на форумовЕј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто![]()

Не, не беше тоа, барав и не можев да најдам. Најверојатно зошто не се сеќавам на доволно информации.
Иначе пошто си бил архива за вакви ствари ќе ти опишам и можеби ќе ти текне. Значи вака, линискиот судија дигна знаменце за офсајд а главниот го игнорираше тоа и дозволи играта да продолжи. Не знам дали беше постигнат гол при ситуацијата.
Не знам зошто ми е врежано ова во сеќавање. [emoji4]

А што да прават кутрите, го земаа Чех и готово, завршија работа за наредни три сезониЕј ај од Челзи да сеират би ги сфатила, нема везе, ама од Арсенал да сеират а можевме да го углавиме форумов со нивни постови за Шнајдерлин кога потпиша ми е најако нешто![]()

чиста вистина е ова, јас на пример пред да станам член на форумот Арсенал ми беа најсимпатичен клуб после Челзи во Англија ама со тек на време ...Сега сфаќаш зошто го „мразиме“ Арсенал на форумов
У секоја чорба се мешаат![]()