Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
https://m.youtube.com/watch?v=FY85iV5eLtI
За сат време мењање наслов:
Pedro sucks go ti Chelsea.
He didnt recet us, van Gaal didnt want him
:D
Ебате путер фацата сега об се откажак од него, да дадеше Мурињо таква изјава ќе го тупеа сите :D

The almighty Ed со небројано азно ипак не бил така олмајти :D
Baines
Bale
Cesk
Alcantara
Hummels
Kroos
Otamendi
Ramos
Pedro
Уште двајца му фалат да си состави топ тимче :D

@Ilumious, гледаш како Мурињо одма ме послуша да си купи уште еден офанзивен везен? :D

Глуп трансфер е, уште и пред два месеци реков дека Челзи врска нема што прави трансфериве и дека Педро е промашен. Ама со оглед на тоа колку лошо почна сезонава и како замена за Куадрадо ќе го прифатам со две раце. Овој Куадрадо не памтам поголем фејл трансфер, абе јас разбирам дека неможе секој да се адаптира на ПЛ, ама да не знаеш со топка да се составиш ебаго, не знам што кур бараш у Челзи. Така да од аспект замена на играч за играч, Педро ќе биде каде-каде подобра замена и конкуренција за Вилиан десно отколку дибеков.

Абе како викате и вие шо кур барал во Челзи ко овој да им тропнал на врата и да им рекол ја дојдов. Кај кој кур му биле очите на тој што го пазарел би било многу пологично, дали е Мурињо или рускиов незнам ама бааѓи утки манаа последно

Абе како викате и вие шо кур барал во Челзи ко овој да им тропнал на врата и да им рекол ја дојдов. Кај кој кур му биле очите на тој што го пазарел би било многу пологично, дали е Мурињо или рускиов незнам ама бааѓи утки манаа последно
Па реков бе ја дека летово Челзи врска нема што прави на траснферов, што се губиш :D
Иначе Донев колку и да негира, факт е дека Челзи изминативе лета имаше одлични пазари и убаво смени генерација и костур на екипа, ама летово, и зимава какви трансфери направија тоа е чудо едно. Мислам дека летово е едно од најслабите трансфер пазари на Челзи генерално, плански или неплански, ова е катастрофа работење за клуб што е со аспирација да брани титула, титула вака не се брани. ПЕДРО ФАКИНГ ПЕДРО ЌЕ ГО ГЛЕДАМ У ЧЕЛЗИ; ШТО Е СЛЕДНО НОЌНАТА МОРА ИНИЕСТА ДА МИ ГО ДНЕСАТ У ПИЧКУ МАТЕР КАКО ЏОНТРА ЌЕ БИДАМ :D

Веројатно мислиш на Греем Пол кога два пати го исклучи Шимуниќ, а не го исклучи. :D
Не, не беше тоа, барав и не можев да најдам. Најверојатно зошто не се сеќавам на доволно информации.

Иначе пошто си бил архива за вакви ствари ќе ти опишам и можеби ќе ти текне. Значи вака, линискиот судија дигна знаменце за офсајд а главниот го игнорираше тоа и дозволи играта да продолжи. Не знам дали беше постигнат гол при ситуацијата.
Не знам зошто ми е врежано ова во сеќавање. [emoji4]

Ај Педро не е којзнае какво играчиште и да го изгубиш се заебаваме ова дека од пред нос им го земаа само затоа, ама за Милер бе да нудиш толкава сума пари па бозвезе играч има ли.
Некастрена шупелка од 50 кила....

Незнам како воопшто Ед ја задржа работата во институција како Јунајтед после фијаското со Ерера.Ги имаше парите за откупната, играчот сакаше да дојде и успеа да ја заебе.После една година за исти пари го купи.Не ми е јасно како за само една година од аматер стана господ бог за правење трансфери.

Абе за Педро правите муабет или за Меси?
Ми делувате ко Меси да сте го собрале, е така се радувате на циганов.

Иначе јас сум против тоа да замине Педро во Челзи. Не за друго што ако ни даде гол, кој ќе ве чита пак, ќе биде полошо и од Дани Бој реметот.

Па реков бе ја дека летово Челзи врска нема што прави на траснферов, што се губиш :D
Иначе Донев колку и да негира, факт е дека Челзи изминативе лета имаше одлични пазари и убаво смени генерација и костур на екипа, ама летово, и зимава какви трансфери направија тоа е чудо едно. Мислам дека летово е едно од најслабите трансфер пазари на Челзи генерално, плански или неплански, ова е катастрофа работење за клуб што е со аспирација да брани титула, титула вака не се брани. ПЕДРО ФАКИНГ ПЕДРО ЌЕ ГО ГЛЕДАМ У ЧЕЛЗИ; ШТО Е СЛЕДНО НОЌНАТА МОРА ИНИЕСТА ДА МИ ГО ДНЕСАТ У ПИЧКУ МАТЕР КАКО ЏОНТРА ЌЕ БИДАМ :D
шо му фали на Педро бе

Абе ти рече ама узпат онака на брзање ако мојт и да не видиме :D
Следно ви е Венгер за тренер да ви го пратиме и то ќе бидит :pijani:

шо му фали на Педро бе
Све.

Абе ти рече ама узпат онака на брзање ако мојт и да не видиме :D
Следно ви е Венгер за тренер да ви го пратиме и то ќе бидит :pijani:
Венгер за тренер, Педро на крило, Иниеста средина.
Рики давај отровот наваму.

Незнам како воопшто Ед ја задржа работата во институција како Јунајтед после фијаското со Ерера.Ги имаше парите за откупната, играчот сакаше да дојде и успеа да ја заебе.После една година за исти пари го купи.Не ми е јасно како за само една година од аматер стана господ бог за правење трансфери.
Можеби затоа што предходно имаше друга функција и влезе со нула искуство кога ја преземи работата на Гил?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom