Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Еј браво, ми се свитка куров ако сте земале 50 милиони, тоа не го мења фактот дека најголемиот талент и иднината на екипата јавно пред сите ви отиде у бош тим за да освојува титули.
Вие за инат после Милнер го земавте и капитен го стаивте.

И сеа со тие 50 милиони што ќе напраите, ќе купите хартија за Роџо да напраи нов проект од 2343246 страни, како до титула? Да ти ебам тоа конците на фаца што ти штрчат.
Што го вртиш муабетот бе ти ебам скршениот кур?
Што кур ти е Роџерс криф што на клупа го имате тој сефселенскиот што не знае на најголемиот талент место у состав да му најде па го шитка за комплет чуаплици.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.595
Еј браво, ми се свитка куров ако сте земале 50 милиони, тоа не го мења фактот дека најголемиот талент и иднината на екипата јавно пред сите ви отиде у бош тим за да освојува титули.
Вие за инат после Милнер го земавте и капитен го стаивте.

И сеа со тие 50 милиони што ќе напраите, ќе купите хартија за Роџо да напраи нов проект од 2343246 страни, како до титула? Да ти ебам тоа конците на фаца што ти штрчат.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кое Белимбегово бе, да стигнеш до кај мртивоф три пати резервар треба да полниш.
За вас од другата страна на планетава и пасош ќе ви бараме ви ебам тоа.

Што го вртиш муабетот бе ти ебам скршениот кур?
Што кур ти е Роџерс криф што на клупа го имате тој сефселенскиот што не знае на најголемиот талент место у состав да му најде па го шитка за комплет чуаплици.
Тој вашиот проектџија со тоа исушената фаца што не можеше на најаголемиот талент да му напраи екипа титула да му освои па мораше да го пушти у Сити и на сред сезона му пушеше кур па го прати на Бахами на одмор, ама битно за 50 милиони го продаде.. Што купи кажи ми, хартија и машина за куцање за нов проект пошто овој не му го бива?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сеа без Стерлинг и Суарез може на проектот ќе прикачи и практикум за одгледување коњи пошто Милнер потценетиот брат трча као коњ му ебам тоа фацата како игуана што му е.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.726
Поени од реакции
17.637
БОЛНИ !!!! :pos::pos::pos::pos::pos:

да ве ебава татко ми со мојот да ве ебава, урлам во 1.30 комшиите ми лупат ебате лемурите:pos::pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За вас од другата страна на планетава и пасош ќе ви бараме ви ебам тоа.
За нас од друга страна курот ќе ни го пушите малку да осетите нешто граЦко у вас, пошто сфе ви е селско ти ебам комбајнот у двор што го имаш.

Тој вашиот проектџија со тоа исушената фаца што не можеше на најаголемиот талент да му напраи екипа титула да му освои па мораше да го пушти у Сити и на сред сезона му пушеше кур па го прати на Бахами на одмор, ама битно за 50 милиони го продаде.. Што купи кажи ми, хартија и машина за куцање за нов проект пошто овој не му го бива?
Па тоа е разлика меѓу признат најголем талент и вана би најголем талент форсиран од навиачи на Интер. Небитниот Ковачиќ бил најјак а место не му најдоа. Едно е да не му склопиш екипа бе крф ти ебам а друго е да си неспособен и да не можеш да го стаиш у екипа, да не знаеш каде треба да ти игра.

Купи 6 бода од први 2 кола у ПЛ, нешто што вие со парите од Ковачиќ ќе „купите“ после 7 кола, ти ебам Мерлин Монро. Сасуоло ве ташла, земал за Ливерпул ме подјебава.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Сеа без Стерлинг и Суарез може на проектот ќе прикачи и практикум за одгледување коњи пошто Милнер потценетиот брат трча као коњ му ебам тоа фацата како игуана што му е.
Само нив може заменик капитен да им е а да дојде од Сити :Д

Па се чуди мртвава Кардашијанка како сНе праеле трансфери од Милан у Интер и обратно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom