Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Не верувам да примат 8 гола , барем до сега не се случило . А на Леверкузен ги наполниле редовно до врв.
Фигуративно беше кажано, мислев на тоа дека Лацио нема ништо повеќе да направи од нив. Еве и денес Леверкузен беа доста подобри, очекувам да издоминираат во реваншот и да поминат. Нема ротација Лацио, реков веќе уште пред некоја недела.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Мило ми е за Лацио, ме изненадија. Нерешено е доволно да се извади во Германија. Браво.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Фигуративно беше кажано, мислев на тоа дека Лацио нема ништо повеќе да направи од нив. Еве и денес Леверкузен беа доста подобри, очекувам да издоминираат во реваншот и да поминат. Нема ротација Лацио, реков веќе уште пред некоја недела.
А во што беа подобри?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.698
Поени од реакции
17.600
Лацио :cuc:

Лацио воопшто не беа лоши.

Лацио е гнасна и цврста екипа чисто сумњам дека некој би му дал 3-4 гола а камоли 8. Гнаси невидени се, едно е Серија А друго ЛШ.

Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Грешка си брат, баш има играчи за ротација Лацио сезонава, тоа беше лани проблем. Еве ти на пример денешната средина Биља, Онаци, Пароло не е ништо подобра од Сергеј, Каталди и Морисон. Нападот Андресон, Клосе, Кандрева од Кишна, Џорџевич и Кеита. Кучиња се Лацио, нешто налик на Атлетико од пред неколку сезони и без некои истакнати ѕвезди во тимот сепак гризаат, Пиоли е страшен мотиватор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Игра ли Морисон воопшто за Лацио ? Зар уште се нема изглупирано? :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Честито за победата ама Леверкузен имаше многу шанси не очекував толку да се изнаиграат во Рим.. Интересен ќе биде реваншот во секој случај :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.384
Му се исполнил сонот да игра во Реал.

Абе глуп, ова е слика кој дојде Коваќич у Интер, и Тохир вети екстра засилувања и Модрич се спомнуваше дека ќе дојде као замена за Снајдер !!
Не ги провоцирај људите без потреба. На кого нормален му е со да игра за Реал. Он е дете на Интер и не сакал да иде у Реал, ама го набркале :(

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Игра ли Морисон воопшто за Лацио ? Зар уште се нема изглупирано? :D
Ja прееба ногата Равел на првата пријателска, затоа и слабо имаше настапи летово.
Иначе ја не го знам дечкото, кој е тој од кај дојде? Глуперда некоја е?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Еве го Верати јувенташот од мали нозе...

http://www.football-italia.net/71199/verratti-‘i-was-close-juventus’

“Everyone in my family are Juventini, I was surrounded by Juventini. I still watch there games, as I do with Milan and other teams. I love football, and I love watching games on TV.

“However, I don’t have an Italian team who I support, I love to watch the games, but I don’t attach too much importance to who wins or loses.”

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ja прееба ногата Равел на првата пријателска, затоа и слабо имаше настапи летово.
Иначе ја не го знам дечкото, кој е тој од кај дојде? Глуперда некоја е?
Од кај нас :) Поголем талент беше од Погба, ама беше е клучниот збор. Тешка ретарда е, http://www.theguardian.com/football/2014/aug/28/ravel-morrison-trial-january-assault-girlfriend-acid-threat ова и уште 3-4 забрани да се приближува на луѓе во Англија. Ич не му е до фудбал а инаку како што реков многу поголем талент и од Погба.[DOUBLEPOST=1439937512][/DOUBLEPOST]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2908034/Ravel-Morrison-did-wrong-former-Manchester-United-starlet.html

Eве, Фергусон за него рече дека е најголемиот талент што го тренирал

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фросе, не го употребувај зборот „талент“ додека комуницираш со Интерашиве периодов зошто најголемиот талент изминативе 10 години им отиде за кило семки кај РАФА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom