Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, како си ми? Јас онака, пред испит математика, збркано, со куп работи на ум и постојано ми се вртат бројки во глава... Ги сонувам веќе... Ќе биде ваљда утре се како шо треба, па да олабавам малку и јас ова лето.... И така ти викам Кајги, одам да решам уште неколку задачи и на спиење...

ДК
Да не познаваш некој што издава стан во Скопје со 2 спални на студенти(2 женски, 1 машко).
Да биде опремен со мебел не од времето на Тито. Локацијата предност имаат станови блиску до ФИНКИ или медицина.(Но не е толку битно се додека не е ептен џенем :tapp:)

Буџет 200 евра.

П.С Немаше да ти пишам ама ми се повраќа од огласиве на нет.(Дали знаат овие што издаваат станови дека треба да си многу паметен за да спамаш огласи со цена по договор и без слики од станот)
П.С2 Пола од тие што ги пишуваат огласите ако знаат што значат термините „луксузен и ексклузивен“ јас глава сечам.:pos:

Кеј,

Слушај саа

Идам у кафич нарачувам пиво и келнеро доваѓа и носе ми пиво од 0.25 и ја му вика добро бе другарче тава ли е капки за очи?

Врв как да ојдеш до вц на свадба? :D

Фани се на оро таман за 10 у вц си.

Тоа америчките филмови на воа жените им имаат усадено у глава дека мушко и женско можат да бидат другари. Не, бе, не можат. А и на неа и се ебе, ама другари сме биле. Глупости.

Седиме во Кастом на пиво, и од нигде никаде никна Грујо. На два метри од мене помина. Прво шо напрајв проверив дали пивото ми е уште тука..
:oftopik: Same here,пред 2 дена помина пред Амигос на ул. Македонија баш пред мене(надвор седев на високите маси) и тоа баш искоментиравме,дали ќе ни украде од јадењето/пиењето :kajgana:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Најлоша фраза кога пробуваш да убедиш некого во нешто е да му кажеш "Знаеш дека не се подмладуваш и дкеа годините ти одат нагоре така?"

Извини, не знаев дека правам муабет со Бенџамин Батон.

Драга ...

Седи и јади сум последнава година. Ама еве веќе 6ти ден правам неколку 30 day challenges и плус 30 day shred. Секоја вечер пешачиме, некако немаме време за трчање иначе и тоа би го праеле. Ќе си напраам и табела со работи што морам да ги направам до крајот на годинава, како на пример да научам cisco, да завршам со испитиве, а ако не си го исполнам ова ќе се вработам во бурекџилница. Следните 4 месеци ќе бидат одлучувачки за мојот живот. Wish me luck.

Драга...

... бев задолжен во име на шабаните да те известам дека форумов моментално ти проаѓа низ златна доба на шабанството, со мене и @Џонтра Волта како духовни водачи на овој правец. Уживај во секој момент :D

Очајна домаќинка, сама дома. Работната сезоната заврши, школо на дистанца(„учам“ преку компјутер), ми останува само да лечам пмс додека експериментирам во кујна и готвам со(кхм, уз!) вино. И баш овака одеше шопингот денес...
11311123_922137477857397_564223035_n.jpg

Не сносувам одговорност за неразбирливи и агресивни постови!

Зошто кукла на дување, а не жена? Куклата барем не одговара на реторички прашања.

Идам да фрлам нешто у канта, глеам ѕирка нешто црвенко, пружам рака, ОП пецтотче. Почнав пари да фрлам баце, ДАН БИЛЗЕРИЈАНННННН БАЦЕЕЕ!!! АЈДЕ ПИЧИЊА У ПП РЕДЕТЕ СЕ!!!

Готово, грам памет неам више, не знам што праам. Да не ги најдов, ќе требаше да зиам на заем од оние што даваат пари а им враќаш со камата, ако не им вратиш ќе ти ја убијат фамилијата, ги забораив као ги викаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom