Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mythbusters Macedonia

Нешто вака би изгледале митовите...
Дали промајата е смртоносна?
Мокра глава или боси нозе, што е поопасно?
Магистер без работа. Мит или вистина?
Живот со 200 евра месечно. Мит или вистина?
200 евра месечна плата и Ајфон 6. Мит или вистина?
Да се вратиш од слава со 0 промили алкохол. Мит или вистина?
Дали после литро домашна ракија може да ги решиш сите проблеми во државата?
Бурек со сирење. Мит или вистина?
Кисело млеко против сонце. Мит или вистина?
Гром vs компјутер. Мит или вистина?
Свадба со помалку од 100 души. Мит или вистина?
Да поспијам уште 5 минути. Мит или вистина?

Инаку најјаки се.
Прават се што сакав јас да правам како дете. Само што тие добиваат пари за тоа, а јас добивав ќотек :(

Кеј,

Пред некое време дознав една вест која што значеше крај за мојата вечна љубов.Emma faking Watson навива за Челзи.Срцето ми го распара жими една мајка.Боље за Ливерпул да навиваше жими се.Поради тоа бев приморан да пројдам еден процес на рехабилитација кој заврши денеска попладне.Ти ја претставувам мојата нова љубов
11218709_1065371193491312_6637981126404116331_n.jpg

Кајги , другарче мое

Ти кажав ли дека со само едно пушење директорот ми одобри месец дена одмор . Епа Кајги, доаѓам во Македонија во септември на одмор. Што ти значи пушење, а замисли да паднеше жежок секс ,можеби и друга желба ќе ми исполнеше директорот . Го сакам многу :love:

МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА :oeoeoe:

Site ucat sea da mu se snevidi. Pa leto e usste! :(
Nego, mislev ovie od sredno lugevo so mi se - se promenile. Ma neee bre!
use sum u krevet treba kucevo dago banjam soleno e.
Ajj mwa

Тие љубови у актерки, топ модели, ти реков ми рече се најзаебани бе.Баш пред испит најдов да се затрескам у актерка и тоа од шпанска серија бе :pos:.Не е фер животот у пм.

ДК,
Хемија ти е опасна работа.Од све по нешто.Експеримент бр. 319:
Вечер 1: ~1500 мл.
Вечер 2: ~ 800 мл.
Исти луѓе, исто место, исто расположение.
Наравоучение: Завчера рачијата беше цел ден во замрзнувач.

cf47f553e228674a309a72df29b20131.jpg

Meanwhile, на истиот овој ден на Есма, Силви Бенд и остали коштаплери им се одобрени субвенции од 14,000 евра за музика. [emoji276]

Ако тоа нивното е музика јас сум Макс Планк.

Мојт ти не си Макс Планк ама зато јас сум:D
Да му кажам на овије дечкиве шо седеле Кастом и Амигос, Грујо шо не му го зел пивото.
Сејме није драга така кунквечер пред коперација и пафкаме неостик:D, не пафкавне де тук си ги лепевме патиките за на фудбал зш имавме покасно термин. Поминвит бата Грујо на метро и пол од нас, није сите запрепастени нит здраво дечки нит бутур исто кон низ турски гробишча да поминвит. После минута му викам, виј бе брат ал е неостикот тука? Ејјј џубрето да ти ни го зело ејј, у да ти ебам сортата. Останавме со недозалепени патики за на фудбал.
ТарабаКрпенживотКајгеее,крпен! Маму да му ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom