Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајги,

Спијам 4-5 саати , главата ме боле.
Спијам 12 саати , главата ме боле.

И пак ист проблем : под стрес сум, а се напив од магнезиум таблетите. Плус нема причина зошто да сум под стрес:toe:

Иначе 6ти ден Кајги и нема одговор, нели требаше до сега да ме известат. Ама тоа ти е кога ставаат индијци во менаџерскиот тим. Кај може циган работа да заврши на време . Ги мразам :mad:

Ај полека да се спремам за на работа , па ко ке се вратам ќе идам кај директорот да му го испушам, ваљда одма ќе ми дадат неплатен одмор не за 1 туку за 5 месеци :icon_mrgr:

На сите маки и грди работи, малово ми е лек за душа. И зборев тивко и си заспа, ќе падне од стапчето :love:
IMG_20150816_143450.JPG
Гарант за да не ме слуша глуми заспана,ама ми е гајле :noze:

Драга јас сум ти човек што чистењето му е мака. Едноставно мразам да чистам, секогаш фаќам некој склет кога чистам, посебно кога треба да се преместува за да се брише прашина. Ама кога е во прашање учењето заборавам дека чистењето не ми е најсилна страна, дури и тоа ми е поинтересно од учење. Наместо да учам сега за сабота и недела ја фатив да чистам по дома и фудбал да гледам. И утре најверојатно на гости ќе идам кај професорот. Ќе си направам муабет со него па ако успеам нешто да филозофирам супер, ако не го наебав. Кај ми фалат само два кредита за услов за трета, па наместо да фатам да положам барем еден од три предмета јас се заебавам. Ако успеам на скоро земена година да паднам тогаш стварно сум голем морон.
Глеј наместо да учам јас на тебе ти пишувам и во позадина фудбал гледам. :facepalm: Абе фати книга стоко.:mad:

Ви текнува на девојчево? :icon_lol:

54374.jpg

https://www.facebook.com/monika.ognenovska.3

Колку ебење лежи овде
Да ги собереме asa akira,sara jay i lisa ann у купче нема да можат да го постигнат зададениот резултат брао

Бонус ако погледнете внимателно ќе видите дека не е се така скоцкано има фејлови

@Џонтра Волта ме потсети на четот кај Чемпионс на профил :(

Многу активност имаше кај членовите во врска со нивните аватари тие неколку часа.

fdsfdsfdsfdsfdsf.png

Играчите на Вардар нападнати од навивачите на Шкендија, па добро бре, од каде се симнати?

Онака седејќи на ФБ налетав на една мисла која така ме стави во сериозно размислување.Ако го вратам времето назад,каде би заебал тогаш.
Искрено ретко сум размислувал да го вратам времето назад, бидејќи не се каам за ништо што сум сторил и затоа секогаш размислувам што да сторам во иднина.Многу скромни желби, кои со самото рагање у Македонија дел од нив се тешко остварливи иако да сум бил роден у нормална земја би биле боза.
Е сега да се навратам на мислата, ако би го вратил времето попрво би оставил моиве родители да средат за некој грешки за кои тие се каат,но би додал само една мала работа, би имал брат или сестра.Сите што мислат да си единец е убава работа, стварно не знам на кој начин размислуват и би сакал да знам зошто така размислуват.
Многу пати ја чувствувам таа празнина кога ти фали брат или сестра, некој кој е од твоја крв со кој можеш да разговараш, да му се довериш,но и да му бидеш поддршка,да го сослушаш и советуваш и секогаш да бидеш од помош.
Баш некако оваа празнина ја чувствувам овие два дена, онака мачно ми е се, сакам да разговарам се некој што е ист како мене али нема таков.Иако не е кој знае што, сум го разговарал тоа со другари милион пати али не е тоа тој филинг некако.Само единците знаат каков гадно чувство е тоа кога се појавува,чувство на осаменост.
И некако идеалното ми семејство секогаш си го замислувам со една сестра најстара, и ние 3ца браќа, а ја по големина 3 или најмал.А никогаш не знам зошто,но тоа ми е некако како идеално семејство бар у мои очи.
Една реченица те става у такво размислување за животот, а всушност повеќе размислуваш за нешто што е сосема различно од суштината на реченицата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom