Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Него се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.

Уште не го научивте Мурињо.
Брзал да и го соопшти резултатот.

Девојче, ако си девојче... Оди фати си дечко, нека те врати малку во нормала.
темата е за дискутирање на фудбал а не за љубовни врски
btw фала шо забра гајле за мене да немав дечко ке ти остаев телефонски број стројник да ми одиш ;)

Видук всушност е ист калап со баграта, само малку поречит, па затоа создава поинаква слика за себе.

#ХуморФакеТумор

Јак беше Мурџо, се поздравува со Пелегрини и си го зима шишенцето вода и си иде така измочан.
Други пати знаел да се курчи и на пораз, денеска блед како крпа.

Социјалниот џубре сељачко. Наместо со ,,Гангам стајл" денс да се упати кон соблекувалната, после поздравот со Пелегрини, тој го зема шишето ко покиснат и се движи небаре тимот му загубил 3-0. Какви потези прави, од ден на ден се поа типатичен ми станува. Го уништи фудбалот.

1. Without even breaking into the first team, Loftus-Cheek would bank more than £1.7m. His basic salary over the two-and-half years of his deal was worth £912,000. Chelsea also agreed to pay him a signing-on fee of £375,000, in three instalments, while three loyalty bonuses would have totalled a further £350,000.Mar 23, 2013

Ruben Loftus-Cheek, a 6ft 4in midfielder so highly regarded that Chelsea offered him a £18,000-a-week salary at 17 (rising to £34,000 with bonuses)
    смејте му се вие овде на Лофтус, а Лофтус си лапа кеш колку овде сите заедно на цел форум да се собериме и со се партали да се продајме :)

Треба да излезе на прес и да каже дека неговиот тим бил тотално надигран, дека стартот на сезоната е ужасен и дека итно треба да се преземе нешто во врска со тоа. Мислам, у реду е, сите имаме очи и гледаме дека нешто не е во ред.[DOUBLEPOST=1439764056][/DOUBLEPOST]
Се поздрави али имаше фаца како накиснат глушец.
Реално за она претходниот меч му беше глупост ама денес добро си кажа ама дека е Мурињо ај ќе јадеме гомна сега ..
Нема еден нормален менаџер што ќе излезе и ќе критикува играчи не се прави тоа така ако сме реални барем малку :)

Ова е една од причините зашто избегнувам дискусија со тебе. 2 пати ми реплицираш дека сум кажал дека Фалкао е флоп, иако мислењето ми беше дека можеше да донесе некој кој ке има поголем учинок од Фалкао.
awh...what?

Без везе драматизираш за да се извлечеш ефтино, те прашав поштено по што оцени дека Фалкао е огромна грешка на Мурињо - како што напиша, ти пишеш за ланска сезона и Копа Америка...не може да носиш суд за некој играч по негови лански/претходни изданија. Не мислам јас многу различно од тебе за тоа каква сезона ќе има, ама сигурен сум дека уште е рано за да се донесе таква оцена оти игра по 10-15 мин на утакмица.

Позајмицата на Фалкао не беше пречка или дистракција за да се донесе стопер/бек/централен средњак, не беа истрошени пари за трансфер, нити пак овај покрива некоја од тие позиции.
Така да неговата позајмица не беше никаква гаранција за сигурност за Челси да бидат вака (необјасниво)неактивни пазарот, он требаше да биде low risk/high reward, бонус - кој најверојатно нема да го добијат, доколку не сменат нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom