Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.554
- Поени од реакции
- 18.000
Еј ептен ми олесна сеа на душава,реков и он станал ко Венгерчо,сепак имало и у него нешто,а да не е пластичноСе поздрави![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј ептен ми олесна сеа на душава,реков и он станал ко Венгерчо,сепак имало и у него нешто,а да не е пластичноСе поздрави![]()
Него се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.
темата е за дискутирање на фудбал а не за љубовни врскиДевојче, ако си девојче... Оди фати си дечко, нека те врати малку во нормала.
темата е за дискутирање на фудбал а не за љубовни врски
btw фала шо забра гајле за мене да немав дечко ке ти остаев телефонски број стројник да ми одиш![]()
то е демодеА за швалери?
Лофтус на пример?![]()
Реално за она претходниот меч му беше глупост ама денес добро си кажа ама дека е Мурињо ај ќе јадеме гомна сега ..Треба да излезе на прес и да каже дека неговиот тим бил тотално надигран, дека стартот на сезоната е ужасен и дека итно треба да се преземе нешто во врска со тоа. Мислам, у реду е, сите имаме очи и гледаме дека нешто не е во ред.[DOUBLEPOST=1439764056][/DOUBLEPOST]
Се поздрави али имаше фаца како накиснат глушец.
awh...what?Ова е една од причините зашто избегнувам дискусија со тебе. 2 пати ми реплицираш дека сум кажал дека Фалкао е флоп, иако мислењето ми беше дека можеше да донесе некој кој ке има поголем учинок од Фалкао.