Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne me zamaraj so tapa humor.
awh...what?
Без везе драматизираш за да се извлечеш ефтино, те прашав поштено по што оцени дека Фалкао е огромна грешка на Мурињо - како што напиша, ти пишеш за ланска сезона и Копа Америка...не може да носиш суд за некој играч по негови лански/претходни изданија. Не мислам јас многу различно од тебе за тоа каква сезона ќе има, ама сигурен сум дека уште е рано за да се донесе таква оцена оти игра по 10-15 мин на утакмица.
Позајмицата на Фалкао не беше пречка или дистракција за да се донесе стопер/бек/централен средњак, не беа истрошени пари за трансфер, нити пак овај покрива некоја од тие позиции.
Така да неговата позајмица не беше никаква гаранција за сигурност за Челси да бидат вака (необјасниво)неактивни пазарот, он требаше да биде low risk/high reward, бонус - кој најверојатно нема да го добијат, доколку не сменат нешто.
Ja ke ti stavam like od sega na sekoj post cim gazot ti e kako cisterna za lajkovi. Happy?Тапа, тапа +20 лајкови има. Ти ќе да си тапа. Или дубак. Whatever.
Видук всушност е ист калап со баграта, само малку поречит, па затоа создава поинаква слика за себе.
#ХуморФакеТумор
Баш ова го сака самиот Мурињо.Сите да зборуваат за него а не за играчите кои реално не одиграа ништо.Манипулира со медиумите како со мали деца.Ги рани со скандали за да не пишуваат за екипата и формата.Истото го направи со докторите минатата недела.Абе мн трици изедовте за Мурињо искрено,остајте го човекот на раат да дише.
Ако ве интересира нешто повеќе имате википедија читајте таму што све освоил и колку тоа е успешен тренер.
Да не паднеше голот на Агуеро мислам и те како ќе беше тврда утакмица,али што е тука е заслужено на крај.Некои гледам ептен почнаа да летаат Челзи вака Челзи онака чекајте полека 2 коло тек заврши а веќе го прогласивте шампионот
Според мене коа можевме претходната сезона со +10 да осоиме титула оваа година сигурно нема така лесно да се предаде тимот и ќе биде и те како пречка за останатите.
Коа ќе видиш лани и ослабен Сити неможевме да го тепаме.
Баш ова го сака самиот Мурињо.Сите да зборуваат за него а не за играчите кои реално не одиграа ништо.Манипулира со медиумите како со мали деца.Ги рани со скандали за да не пишуваат за екипата и формата.Истото го направи со докторите минатата недела.
Малку и ти си не реален,да не го дадеше голот Агуеро, епа јебига пета сто процентна шанса му беше.Среќни бевте што беше 1-0 на полувреме да му беше денот на Агуеро можеше 3-0 да е.
Тие се хумористични луѓе тука Факе и Ратм
Бтв да не бидам покус прочитав Рамче уште славел на Етихад![]()
Оваа е веќе друго, правилно преформулирано.Затоа што тоа е мое мислење, или предвидување дека Фалкао нема да достави кога ке треба да влезе во игра, па затоа ке биде промашај, кога бркате резултат или кога ке мора да го смени Коста, а ти како сакаш брендирај го. Ми се базира на претходната сезона, зашто не верувам дека Фалкао магично ке си ја врати брзината која го красеше, ке стисне магично копче кое ке му ја избрише мизеријата од ланската сезона и ке му овозможи да биде тоа што беше.
Засега е 0/2.
Ке видиме за остатокот од сезоната.
Барнли *Само што, Англискиве медиуми не се ко наш Сител...
Ако ги отвориш скоро сите страни на медиумите на островот, ке видиш дека кај сите има наслови од типот...
Manchester City 3-0 Chelsea: Sergio Aguero, Vincent Kompany and Fernandinho strike as Manuel Pellegrini's side lay down early title race marker with emphatic win over Jose Mourinho's champions
Manchester City vs Chelsea: City's precious blend of poetry and power is back and they are a sight to behold
City's destruction of Chelsea was in another universe. Here was proof that a team of City’s talent can stop buses being parked if the resolve and energy are there
А вестите за Тери, Карнеиро, Роман, се секундарни.
А ти бе, зашто носиш маицу на Вест Хем?
Не би рекол дека се секундарни вести.Сеуште пишуваат за Ева, еве ти извадок од Сан.Само што, Англискиве медиуми не се ко наш Сител...
Ако ги отвориш скоро сите страни на медиумите на островот, ке видиш дека кај сите има наслови од типот...
Manchester City 3-0 Chelsea: Sergio Aguero, Vincent Kompany and Fernandinho strike as Manuel Pellegrini's side lay down early title race marker with emphatic win over Jose Mourinho's champions
Manchester City vs Chelsea: City's precious blend of poetry and power is back and they are a sight to behold
City's destruction of Chelsea was in another universe. Here was proof that a team of City’s talent can stop buses being parked if the resolve and energy are there
А вестите за Тери, Карнеиро, Роман, се секундарни.
А ти бе, зашто носиш маицу на Вест Хем?