Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Па од трета опција не моеш да очекуваш 10+ голови :Ддобар е за ореј кршење
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па од трета опција не моеш да очекуваш 10+ голови :Ддобар е за ореј кршење
Чим Радамел обавезно кум Пеџа нека биде!!!!111Фалкао ако дај поќе од два гола со се купој мупој јас дрес купвам од него како пижама ке си го носам, ако имам машко дете Радамел ке го крстам наместо Амин Фалкао ке велам дури и ќе го тетовирам на видно место за успомен и долго сеќавање
Реално не смее Мурињо да дае таква изјава пошо ги ИЗМОЧАА!Ширер цар
It was a fake result. It should have been 5 or 6 nil![]()
Девојче, ако си девојче... Оди фати си дечко, нека те врати малку во нормала.Фалкао ако дај поќе од два гола со се купој мупој јас дрес купвам од него како пижама ке си го носам, ако имам машко дете Радамел ке го крстам наместо Амин Фалкао ке велам дури и ќе го тетовирам на видно место за успомен и долго сеќавање
Реално не смее Мурињо да дае таква изјава пошо ги ИЗМОЧАА!
Среќа Асмирчо() фати сфе шо Агуеро шутна у прво :Д
Ќе ти го памтам постов, да знаешФалкао ако дај поќе од два гола со се купој мупој јас дрес купвам од него како пижама ке си го носам, ако имам машко дете Радамел ке го крстам наместо Амин Фалкао ке велам дури и ќе го тетовирам на видно место за успомен и долго сеќавање
Па да бе, треба да излезе и да каже ми го уништија тимот на терен, многу сме лоши и се плашам дали ќе успееме да останеме во ПЛ. После да земе и да ги критикува играчите индивидуално, еден по еден, дури и тие кои не беа ни на клупа затоа што ете не биле доволно добри ни за на клупа за тој натпревар.
Ќе ти го памтам постов, да знаеш![]()
Се поздравиНего се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.
Треба да излезе на прес и да каже дека неговиот тим бил тотално надигран, дека стартот на сезоната е ужасен и дека итно треба да се преземе нешто во врска со тоа. Мислам, у реду е, сите имаме очи и гледаме дека нешто не е во ред.[DOUBLEPOST=1439764056][/DOUBLEPOST]Па да бе, треба да излезе и да каже ми го уништија тимот на терен, многу сме лоши и се плашам дали ќе успееме да останеме во ПЛ. После да земе и да ги критикува играчите индивидуално, еден по еден, дури и тие кои не беа ни на клупа затоа што ете не биле доволно добри ни за на клупа за тој натпревар.
Ќе ти го памтам постов, да знаеш![]()
Се поздрави али имаше фаца како накиснат глушец.Него се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.