Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Фалкао ако дај поќе од два гола со се купој мупој јас дрес купвам од него како пижама ке си го носам, ако имам машко дете Радамел ке го крстам наместо Амин Фалкао ке велам дури и ќе го тетовирам на видно место за успомен и долго сеќавање

Фалкао ако дај поќе од два гола со се купој мупој јас дрес купвам од него како пижама ке си го носам, ако имам машко дете Радамел ке го крстам наместо Амин Фалкао ке велам дури и ќе го тетовирам на видно место за успомен и долго сеќавање
Чим Радамел обавезно кум Пеџа нека биде!!!!111

А за тетоважата не се бунам, кај сакаш таму.

Девојче, ако си девојче... Оди фати си дечко, нека те врати малку во нормала.

Зборите што сакате али социјалниот,све намерно прави,да го тргне притисокот од играчите,ете и денеска,каков потег извади,алал да му е.И овде е главна тема.

Реално не смее Мурињо да дае таква изјава пошо ги ИЗМОЧАА!

Среќа Асмирчо( :icon_lol: ) фати сфе шо Агуеро шутна у прво :Д

абе душа ми се полни кога и да изгуби курињо само нека јаде лајна

Па да бе, треба да излезе и да каже ми го уништија тимот на терен, многу сме лоши и се плашам дали ќе успееме да останеме во ПЛ. После да земе и да ги критикува играчите индивидуално, еден по еден, дури и тие кои не беа ни на клупа затоа што ете не биле доволно добри ни за на клупа за тој натпревар.

Ќе ти го памтам постов, да знаеш :D

Па да бе, треба да излезе и да каже ми го уништија тимот на терен, многу сме лоши и се плашам дали ќе успееме да останеме во ПЛ. После да земе и да ги критикува играчите индивидуално, еден по еден, дури и тие кои не беа ни на клупа затоа што ете не биле доволно добри ни за на клупа за тој натпревар.

не не, само нека продолжи вака :D

Него се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.

Треба да излезе на прес и да каже дека неговиот тим бил тотално надигран, дека стартот на сезоната е ужасен и дека итно треба да се преземе нешто во врска со тоа. Мислам, у реду е, сите имаме очи и гледаме дека нешто не е во ред.[DOUBLEPOST=1439764056][/DOUBLEPOST]
Него се поздрави на крај со Пелегрини?некако ко одма да ги запали кондурите накај соблекувална.
Се поздрави али имаше фаца како накиснат глушец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom