Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би рекол дека се секундарни вести.Сеуште пишуваат за Ева, еве ти извадок од Сан.

This woman ruined my life. Eva would blurt out she had slept with one of the players during heated rows. She said it just to make me feel bad. I don’t believe it was true.

She prides herself on being popular among the players. Eva loved the attention.

Eva is a very sexual woman and not many people know the real her. She’s ruthless and gets whatever and whoever she wants. I was besotted with her and we were planning a family, but she chewed me up and spat me out.

Eva loved sex. It was so important to her. We would have sex every single day.

Sun мислам дека беше таблоид, што очекуваш?

Sun мислам дека беше таблоид, што очекуваш?
Нормално дека е измислен текстот од а до ш ама видиш како сеуште пишуваат за работи неповрзани со фудбал.Челзи го јаде од Арсенал, намерно прави скандал со Венгер,нерешено со Свонси за доктори се пишува,демолиран од Сити и натаму се актуелни докторите + Тери.Така го намалува притисокот врз фудбалерите од страна на медиумите.Мастермајнд за медиуми е Мурињо нема што,ги врти како сака.Само со тоа си го жртвува својот углед ама гајле му е за углед нему.

Паметно одигра Мурињо.Виде дека ке ја изгуби и го извади Тери од игра да го сврти фокусот на медиумите и да му даде до знаење на Абрамович дека без вложување нема титула.Неделава никој нема да пишува за тоа колку лошо одиграа Челзи туку дека им фали дефанзивец и наредната недела ке го купат Стоунс од Евертон.
Ма немој да ме јебеш бре:icon_lol: Виде тој уште на полувреме дека ќе изгуби и ај си рече ќе го предадам мечов, пошто ова Сандерленд е па така ќе се помири со поразот. Плус на секој кадар каде што е фатен, се познава колку е нервозен за резултатот, како и на интервјуто по натпреварот. Ако намерно изгубил воопшто нема да биде таков туку ке кулирал. А иначе дека сака да прави диверзии медиумски сака. Тоа со Ева беше точно за да се тргнат медиумите од киксот во првото коло и да се насочат на кавгата меѓу него и докторите. И како тоа дека ако не биле тие демек ќе тепале. Али во секој случај денеска му го исплескаа газот и тоа јако. Сакал тој да го признае тоа или не. А уствари не признава, пошто вика фејк бил резултатот. Али убаво му го спуштил Ширер со коментарот за неговата изјава.

Значи да сумираме...

Прво коло: црвен кој можеше да биде и жолт
Второ коло: поништен чист гол за 1-1
Трето коло: loading...

Не, нема кампања :toe:

Значи да сумираме...

За поништениот гол да, ама црвениот на Куртоа е чист ко солза.Влијаеше на чиста гол шанса, плус му крена ѓон на колено на Гомис, не зезај сега...кој би дал жолт во тој случај?

А да, заборавив да додадам и црвен картон за Сити уште во прво полувреме :nesumjas:

Значи да сумираме...

Какви ти се овие глупости, жити сфе? :D

Какви ти се овие глупости, жити сфе? :D
Не се мои бе. Според некои пандити, Гомис одеше away from goal во моментот кога беше фаулиран, а Кејхил и Бане го стигаа од позади. Според мене уште си е црвен, ама мора да слушам поискусни :D

А секако не бев озбилен со постот.

Не се мои бе. Според некои пандити, Гомис одеше away from goal во моментот кога беше фаулиран, а Кејхил и Бане го стигаа од позади. Според мене уште си е црвен, ама мора да слушам поискусни :D

А секако не бев озбилен со постот.

Не ми праи Мурињо фори, „според некои“. Ти сумираше погоре :D

Полоши од Игорче кога ,,плака" во фан-клуб Баерн се мЧелзи фанови кога гледаат да оправдаат полоша игра од Даг & Ред. Ужас.

Па и демек иронични се со постовите, се се ,,несериозни". Ужас х2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom