Чех тренира со нас веќе цело лето требаше да биде пдобро спремен.(Иако не е он кривецот за голот според мене.)Aaaa ne e spremen. Ne znaev. Izvinete togash. Prodolzhete so kritikuvanje sega. Ne zaboravajte deka Cech nemashe braneto 1 godina, pa gledam nikoj ne go opravduva za toa.
A koga cel fan klub go falea Aleksis ti go kritikuvasheОвој газпапир на лева нога е станат. Баш мене ми го викаш тоа кога цел фан клуб го колнеа Озил, ја само јадев добро за него...
Заслужуваше да го критикувамA koga cel fan klub go falea Aleksis ti go kritikuvashe
Sakav da dojde Cech i seuste mislam deka ke go bide.Golot ne e na negova dusa.Ama mnogu ne siguro deluva.Od Fabianski navamu vaka se nemam treseno na prekini.
Една утакмица изгубивме ради него. Два гола примивме, два поради него. Шо сакаш, да му го пушиме?Ја па многу посигурен сум со Чех на голот, отколку со Оспина. Нормално, дека му требаат на Чех неколку натпревари во висок ритам и да ја научи одбраната како диши. Чоекот после 10 години менува тим, соиграчи, атмосфера, навики... Не е така лесно како шо мислиме. Почекајте уште малце, пред да почните со плукање. Во први 10 кола не се губи титула, освен ако не ги изгубиме сите по негова дирекна кривица.
Ок. Тргни си го од потпис, ако ти смета толку. Можи ќе го решиш проблемот.Една утакмица изгубивме ради него. Два гола примивме, два поради него. Шо сакаш, да му го пушиме?
Брат, нормално е дека сакам да брани како што треба. Освен комјунити шилдот не не убеди дека е ова Чех кој го знаеме. Сигурно ќе го критикуваме, посебно после она со Вест Хем.Ок. Тргни си го од потпис, ако ти смета толку. Можи ќе го решиш проблемот.
Не мислат, срце, не мислат.Акцентот на Чех е ставен и сега што и да направи под лупа ќе биде позициониран. Не се бранеше она, топката чудно движење имаше, како пасовине на Мата сред траекторија на лево што вртатда испружел рака читам, не знам колку мислите дека е должината на еден човечки екстремитет , 3.5m?
![]()
Од сите ти најмалку треба да збориш за ова.Не мислат, срце, не мислат.
Абе ние ганери сме, нас другите делови од телото ни се по 3.5 метри, а не па рацетеАкцентот на Чех е ставен и сега што и да направи под лупа ќе биде позициониран. Не се бранеше она, топката чудно движење имаше, како пасовине на Мата сред траекторија на лево што вртатда испружел рака читам, не знам колку мислите дека е должината на еден човечки екстремитет , 3.5m?
![]()
Шо ? Носот ?Абе ние ганери сме, нас другите делови од телото ни се по 3.5 метри, а не па рацете![]()
Женските знаатШо ? Носот ?