Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Aaaa ne e spremen. Ne znaev. Izvinete togash. Prodolzhete so kritikuvanje sega. Ne zaboravajte deka Cech nemashe braneto 1 godina, pa gledam nikoj ne go opravduva za toa.
Чех тренира со нас веќе цело лето требаше да биде пдобро спремен.(Иако не е он кривецот за голот според мене.)
Санчез тренира 10 со нас највеќе и гледај го денеска како играше во први 45мин. За вторите душа немаше човекот. Од него очекувам многу повеќе после 5коло.

Исто и за Озил,тој незнам што правел до 60та игра после го нема неможе да се движи кутриот.

T

Todd Solondz

Гостин
Овој газпапир на лева нога е станат. Баш мене ми го викаш тоа кога цел фан клуб го колнеа Озил, ја само јадев добро за него...
A koga cel fan klub go falea Aleksis ti go kritikuvashe:icon_mrgr:
Sakav da dojde Cech i seuste mislam deka ke go bide.Golot ne e na negova dusa.Ama mnogu ne siguro deluva.Od Fabianski navamu vaka se nemam treseno na prekini.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ја па многу посигурен сум со Чех на голот, отколку со Оспина. Нормално, дека му требаат на Чех неколку натпревари во висок ритам и да ја научи одбраната како диши. Чоекот после 10 години менува тим, соиграчи, атмосфера, навики... Не е така лесно како шо мислиме. Почекајте уште малце, пред да почните со плукање. Во први 10 кола не се губи титула, освен ако не ги изгубиме сите по негова дирекна кривица.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ја па многу посигурен сум со Чех на голот, отколку со Оспина. Нормално, дека му требаат на Чех неколку натпревари во висок ритам и да ја научи одбраната како диши. Чоекот после 10 години менува тим, соиграчи, атмосфера, навики... Не е така лесно како шо мислиме. Почекајте уште малце, пред да почните со плукање. Во први 10 кола не се губи титула, освен ако не ги изгубиме сите по негова дирекна кривица.
Една утакмица изгубивме ради него. Два гола примивме, два поради него. Шо сакаш, да му го пушиме?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Една утакмица изгубивме ради него. Два гола примивме, два поради него. Шо сакаш, да му го пушиме?
Ок. Тргни си го од потпис, ако ти смета толку. Можи ќе го решиш проблемот.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Добро бе зошто мора сите титулата уште сеа да ја спомнувате ?
Битно е што сме изгубиле утакмица поради негови грешки, а не дали сме освоиле/изгубиле титула уште сеа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ок. Тргни си го од потпис, ако ти смета толку. Можи ќе го решиш проблемот.
Брат, нормално е дека сакам да брани како што треба. Освен комјунити шилдот не не убеди дека е ова Чех кој го знаеме. Сигурно ќе го критикуваме, посебно после она со Вест Хем.
Потписот има друга намена. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Акцентот на Чех е ставен и сега што и да направи под лупа ќе биде позициониран. Не се бранеше она, топката чудно движење имаше, како пасовине на Мата сред траекторија на лево што вртат :D да испружел рака читам, не знам колку мислите дека е должината на еден човечки екстремитет , 3.5m? :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Акцентот на Чех е ставен и сега што и да направи под лупа ќе биде позициониран. Не се бранеше она, топката чудно движење имаше, како пасовине на Мата сред траекторија на лево што вртат :D да испружел рака читам, не знам колку мислите дека е должината на еден човечки екстремитет , 3.5m? :D
Не мислат, срце, не мислат.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе ние ганери сме, нас другите делови од телото ни се по 3.5 метри, а не па рацете :D

Kajgana Shop

На врв Bottom