Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.
Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?
Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.
Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.
Кoa требaлo сум гo критикувaл и Сaнчез. Oвaa сезoнa кaј мене имa уште "кредит" зoштo уште мислaм декa не е 100% спремен зa игрa.Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?
Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?[DOUBLEPOST=1439742165][/DOUBLEPOST]
I Sanchez e realno. Taka ? Oti ne go kritikuvate ?