Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ако се деси Ковачич у Реал,многу е можно Роналдо да го игра 9ка,што значи Бензето бенч или нешто друго.:icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Seriozno mislite deka Cech mozheshe da go odbrani onaj udar ? Buffon i Kahn zaedno da bea na golot, vo najdobrite denovi ne go branea. Ko ja shutna topkata, nadvor odeshe. Pretezhok udar za branenje. Ne go dupete konjot sea i vie.

P.s chestito pobeda.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Видете Бегoвич шo брaни, a не пa Чех дa не мoжел тoa дa гo oдбрaни...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Си ме помешал со Македонецот за тоа дека кога играт добро ги величам и обратно. За Чех си во право.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.
Hehehe, nema greshka. Wenger dade 15 milioni funti za da sedi na klipa Cech. Bolni od umot sho ste.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?

Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Овој газпапир на лева нога е станат. Баш мене ми го викаш тоа кога цел фан клуб го колнеа Озил, ја само јадев добро за него...

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.

Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?

Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...

Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?[DOUBLEPOST=1439742165][/DOUBLEPOST]
Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.

Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.
I Sanchez e realno. Taka ? Oti ne go kritikuvate ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?
Кoa требaлo сум гo критикувaл и Сaнчез. Oвaa сезoнa кaј мене имa уште "кредит" зoштo уште мислaм декa не е 100% спремен зa игрa.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Реално да, но тој не требаше да игра воопшто. Се гледа дека уште не е спремен.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Aaaa ne e spremen. Ne znaev. Izvinete togash. Prodolzhete so kritikuvanje sega. Ne zaboravajte deka Cech nemashe braneto 1 godina, pa gledam nikoj ne go opravduva za toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom