Hehehe, nema greshka. Wenger dade 15 milioni funti za da sedi na klipa Cech. Bolni od umot sho ste.Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.
Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?[DOUBLEPOST=1439742165][/DOUBLEPOST]Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?
Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
I Sanchez e realno. Taka ? Oti ne go kritikuvate ?Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.
Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.
Кoa требaлo сум гo критикувaл и Сaнчез. Oвaa сезoнa кaј мене имa уште "кредит" зoштo уште мислaм декa не е 100% спремен зa игрa.Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?
Зошто изгледа да не беше он, немаше да тепаме?Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?[DOUBLEPOST=1439742165][/DOUBLEPOST]
I Sanchez e realno. Taka ? Oti ne go kritikuvate ?