NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Коби Смит и Јанг,не ме јеби бе:vozbud:,со колку топки би требало да играат овие:pos::pos:.

Коби Смит и Јанг,не ме јеби бе:vozbud:,со колку топки би требало да играат овие:pos::pos:.

Продолжи не застанувај таму: Lou Williams, Clarkson, Russell....

Уште Jamal Crawford им фали да им го позајмат комшиите...

''I do more winning than losing my friend'' AHA VAZI ahahahhahahahahahahhaha

11866438_972300856142799_8875596325113267857_n.jpg

Neka prekinat da pravat sporedbi mi se povraka. Ne bi go uvrstil lebron ni vo Top 5 all time igraci a ne pa da se meri so GOAT

Елтон Бренд у пензија. Јак играч, у најдобрите години лом правеше и ги направи релевантни клиперс.
Минесота изјавија на нивната веб страна дека тренерот Флип Сандерс има рак но не се очекува да пропушти утакмици, т.е. ќе биде активен тренер. Godspeed Flip.

https://www.youtube.com/watch?v=AKdT8WAIGmk LBJ bunari frla koga go cuva monty, of be kolku si ogranicen ti so sutot covekuuu
Релевантно
LeBron James' 22.7% 3 point percentage from this past playoffs is the worst 3 point percentage in NBA playoff history (minimum of 100 attempts)
Леброн е слашер, никогаш не е бил над просечен шутер во својата кариера и ако не го развие тешко да игра после 32-33 година на високо ниво. Во Мајами имаше шут за тројка од 40% пошто сиситемот им беше таков.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom