NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сан Антонио, Голден Стејт, Оклахома и Клиперс би требало да бидат горе на западот, тука влагаат и Мемфис и Хјустон као најака 6-ка.

Не знам зошто Далас си ги стаил у тие горе, според мене немаат добар ростер и очекувам да се борат за тоа 7/8 место со Веѓата, Сакраменто и Јута.

Bratucedot igra playoff godinava kako sedmi, vegjata pak ke bide osmi :D Edinstven bev so glasav za Pelicans godinava deka ke vlezat playoff, veruvajte mi za ova me biva hahahah se salam ama ocekuvam pekol sezona osobeno na zapadot

Добар ростер имаат Клиперси, но ако го ставам на кантар со оној на Спарси, Вориорс па и Мевси и не сум баш сигурен дека ростерот им е најдобар. Особено ако знаеме колку променливи играчи се Смит и Стивенсон. А тие не смеат да имаат лоша сезона.
Да го земеа Диандре а не Пачулиа и да беше Дерон од 2009, можи.. Ама вака смешен си.. Очекувам за 8мо со Сакраменто да се борат

Да го земеа Диандре а не Пачулиа и да беше Дерон од 2009, можи.. Ама вака смешен си.. Очекувам за 8мо со Сакраменто да се борат

Абе ти еве секоја година очекуваш Клиперси да освојат, па не си смешен. :D

da bidat zdravi majami...moze da idat finale sezonava ako se sklopat kockite psihicki i fizicki
Проблемот е што се многу подлежни на повреди, а на крајот на краиштата мора да го поминат Леброн за да стасаат до финале. Како и да е, мислам дека било кој источен тим да стигне до финалето ќе го јаде од западот, единствено Кавс може некаква минимална шанса да имаат.

As part of deal for Ty Lawson, Houston Rockets sent Kostas Papanikolaou, Pablo Prigioni, Joey Dorsey, Nick Johnson & a lottery-protected 2016 1st-round draft pick to Denver Nuggets, according to Adrian Wojnarowski. ‪#‎Nuggets‬ are expected to waive Prigioni's partially guaranteed deal.

Не верувам Лосон да стартува, пошто тој и Харден ќе бидат најлошото комбо од дефанивци во лигата. :) Мислам пак ќе си стартува Беверли, а Лосон ќе биде 6th man.

9217337397_e080bf93b9_o.gif

Сет Кари и Карон Батлер у Сакраменто, 2 години, првиот 2 милиони другиот 3 мил. Карон втората година му е плејер опшн !!
Ричард Џеферсон у Кливленд
Перкинс у Пеликанс 1 год, минимум долари !

Kazav ja Kings vlagaat playoff :)))) milo mi e mn, sklopija tim dobar :D Vlade(y)

Хаха јако јако :pos:Остај тоа,и хокејашите се придружија.Брук Лопез кога си дава автошамари најјак е.:ROFLMAO:

Зоран Драгиќ у Бостон.

Се спомнува можност за ЏР у Лејкерс ги замислувам со Свеги Пи. :icon_lol::vozbud:

Кливленд го прати Хејвуд во Портланд кој оваа сезона требаше да има околу 10мил $ плата и така ослободи доста простор во Селари-капот.

Џејмс Андерсон кој минатата сезона играше за Жалгирис потпиша за Кингс...

Барњани потпиша за Бруклин како ФА, Алан Андерсон од Бруклин во Визардс.

Твитеров е лудница со ДиАндре мемес:D

827b832611e77a496767f8f0.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom