Фан Клуб: Арсенал

T

Todd Solondz

Гостин
Не викaм декa немa дa биде пoтешкo дa се стигнaт 7 негo 3 пoени aмa пaк не е невoзмoжнo и сигурнo не знaчи декс уште сеa сме јa изгубиле титулaтa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Стварно мислиш дека мека екипа како Арсенал ке се собере после таков слаб старт и ке атакува на титула ? Ке им требаат уште 2-3 утакмици да го вратат моментумот.И сезоната ке биде реприза на ланската.Трето,четврто малку второ и без вистински атак на прво место.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Стварно мислиш дека мека екипа како Арсенал ке се собере после таков слаб старт и ке атакува на титула ? Ке им требаат уште 2-3 утакмици да го вратат моментумот.И сезоната ке биде реприза на ланската.Трето,четврто малку второ и без вистински атак на прво место.
А ако биде како пред 2 сезони, одличен старт, прво место до Февруари, после тотален колапс? Се може да се случи до Мај.
Дај не ме заебавај, после 2 кола ли се губи титула?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Аман бе толку ли се уплашивте од КП, Шамак да не ни бутне хет-трик случајно? Незгодна екипа се,да, но добро сме се справувале со такви тимови. Очекувам само победа и ништо друго.

T

Todd Solondz

Гостин
А ако биде како пред 2 сезони, одличен старт, прво место до Февруари, после тотален колапс? Се може да се случи до Мај.
Дај не ме заебавај, после 2 кола ли се губи титула?
Таа година баш го потврдува ова што го пишувам.Одличен старт и бевме во пол позиција да освоиме.И ке освоефме да не не спукаа повреди и да имавме солидна замена за Жиру кој издиша.Падот се поклопи со повредите на Ремзи и Џек кои беа отсутни по 3-4 месеци.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дефинирај го тоа мека екипа и шо значи тоа ?
Имало случаи кога Арсенал после 1-2 лоши утакмици правел серија на победи.
У тие 38 кола може да се случи се и сешто, шо знам може еве пример нема ни еден играч да ни се повреди, а другите ќе не можат да направат асална постава ради повреди.
Муабетот ми е, после 2-3 кола ни се добива ни се губи титула. Нели лани и Мурињо рече дека првите кола воопшто и не треба да се гледа табелата, туку дека тоа се прави тек по 10то коло.
А и тоа игорче шо го кажа исто си стои.

T

Todd Solondz

Гостин
Дефинирај го тоа мека екипа и шо значи тоа ?
Имало случаи кога Арсенал после 1-2 лоши утакмици правел серија на победи.
У тие 38 кола може да се случи се и сешто, шо знам може еве пример нема ни еден играч да ни се повреди, а другите ќе не можат да направат асална постава ради повреди.
Муабетот ми е, после 2-3 кола ни се добива ни се губи титула. Нели лани и Мурињо рече дека првите кола воопшто и не треба да се гледа табелата, туку дека тоа се прави тек по 10то коло.
А и тоа игорче шо го кажа исто си стои.
Лани во првите 10 кола Мурињо ја освои титулата.Тогаш си ја направи разликата.Оваа сезона е по изедначена од било кога и сметам дека нема простор за лош старт.Ако се одлепат конкурентите ке се сменат приоритетите од тајтл чаленџ на дај барем топ 4 да завршиме.Мека екипа сме пошто не играме добро под притисок и кога го јадеме од некого ни требаат неколку натпревари да дојдеме на себе.Оваа екипа на Арсенал може да добие секого кога е во налет, кога реди добри резултати ама кога не оди неможе да се собере.Затоа мислам дека е важно да фатиме залет од првите кола ако сакаме сериозно да се замешаме во борбата за титулата.[DOUBLEPOST=1439660355][/DOUBLEPOST]
Аман бе толку ли се уплашивте од КП, Шамак да не ни бутне хет-трик случајно? Незгодна екипа се,да, но добро сме се справувале со такви тимови. Очекувам само победа и ништо друго.
Мене не ми е страв од Палас, од Арсенал ми е страв.:)

Последно уредено од модератор:
Член од
12 мај 2014
Мислења
1.185
Поени од реакции
2.816
Лани нели исто на почеток изгубивме од (Вест Хем или Астон вила не памтам), па после заредивме добра серија?

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Пред две години беше тоа, лани победивме против КП на отварањето,но потоа следеше катастрофална серија од 5 непобедени натпревари.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Dobar start e kluchen. Posle,fevruari e kritichen period, no ako ne otvorish dobro, nema ich da ti bidi kritihen oti ne kje mozis da fatish priklucok. Utre mislam deka kje pobedime lagano.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Arsenal XI vs. Crystal Palace: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Ozil, Sanchez; Giroud.

Да го ебам стариот вгаз шо не го игра ОКС!!!!![DOUBLEPOST=1439724887][/DOUBLEPOST]Видук мрш шо има ти пред мене да јa ставаш поставава на Арсенал !! :D

Последно уредено:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
А зошто и Волкот е на клупа е права мистерија...
Стварно не сфаќам шо изведува пензионеров...

Kajgana Shop

На врв Bottom