Фан Клуб: Арсенал

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Би требало многу ќе дојдат 2 порази по ред..башка Кристал Палас не се некој незгоден противник за Арсенал колку што знам :D

T

Todd Solondz

Гостин
Не. Ама би било многу лошо зошто ќе е тотално од очекувањата на сите.
Веќе ке сме на минус 5-6.Следната е дербито со Ливерпул.Против нив ке влеземе после два кикса со нарушена самодоверба.Ке играме со хендбрејк што би рекол Венгер.Они ке влезат после две победи (против второлигашите играат) значи ке се во налет.Во таква ситуација не очекувам да извадиме повеќе од нерешено.И оп на минус 7-8 а сезоната уште не почната.
Мора да тепаме утре,мора.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Веќе ке сме на минус 5-6.Следната е дербито со Ливерпул.Против нив ке влеземе после два кикса со нарушена самодоверба.Ке играме со хендбрејк што би рекол Венгер.Они ке влезат после две победи (против второлигашите играат) значи ке се во налет.Во таква ситуација не очекувам да извадиме повеќе од нерешено.И оп на минус 7-8 а сезоната уште не почната.
Мора да тепаме утре,мора.
Братче знаеш колку кола има сезоната ? :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Што бидна со Бензема??? Уште ли патува накај Лондон? :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Сезоната е долга ама да почниш со хендикеп -7/8 поени (хипотетички) ќе биде уште подолга и помачна (Јунајтед лани). :D
Не викaм декa немa дa биде пoтешкo дa се стигнaт 7 негo 3 пoени aмa пaк не е невoзмoжнo и сигурнo не знaчи декс уште сеa сме јa изгубиле титулaтa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Koga go gledam momentalniov rezultat na west ham mi se place. Kako e mozno tolku loso da ja izigrame prvata,......

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Koga go gledam momentalniov rezultat na west ham mi se place. Kako e mozno tolku loso da ja izigrame prvata,......
Има такви денови кога едноставно ништо не ти оди од рака,во случајов нога. :)
Утре ќе е тешко гостување,плус притисок имат зошто катастрофално ја започнаа сезоната.Ако сакаме да бидеме шампиони,мораме под притисок одлично да играме.Затоа утре мора победа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Има такви денови кога едноставно ништо не ти оди од рака,во случајов нога. :)
Утре ќе е тешко гостување,плус притисок имат зошто катастрофално ја започнаа сезоната.Ако сакаме да бидеме шампиони,мораме под притисок одлично да играме.Затоа утре мора победа.
Памтам уште Лјунгберг играше кај нас, играа против Вила и погодија најмалку 4-5 стативи и завршија 0-0. Се дешава и тотален колапс на тимот чат-пат, не е којзнае што ама да не потрае повеќе од една утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom