Ова ваљда беше после супер купот ?
Да ми дадеш каналот на фан челзи тв бе.Брееј у ништо да не ги промашиш твоите пластични колеги.Ова ваљда беше после супер купот ?
То е. Тапа утакмица. Класична Мурињо партија. Против вакви екипи што се сасвим ок а Челзи сепак е фаворит Мурињо не знае како да се постави..не се игра дефанзивно против вакви екипи..значи подобра екипа си мора да се избориш за победата. (во овој кош спаѓаат Атлетико Мадрид, Борусија Дортмунд, ПСЖ.....екипи што имаат квалитет ама сепак не се број 1 фаворит во големи натпреварувања)
Заслужена победа до негде за Арсенал..заслужена пошто дозволија Челзи да се побадат сами себе
И убеден сум дека во лигата Челзи не губи од Арсенал![]()
Од кај да знам за што бараш без објаснување беДа ми дадеш каналот на фан челзи тв бе.Брееј у ништо да не ги промашиш твоите пластични колеги.![]()
Па пред мојот пост пишувавме за тоа, ама кога нр си активен јебига.Од кај да знам за што бараш без објаснување беА не н ивидов кога е постот..ваљда Донев ти помогнал
![]()
Абе ости што е неуигран, дај го навамА мене уствари Донев ми го прати каналот и не го знам како бешеБашка шо ќе ти е ова е мислам втора сезона уште се уигрува и каналот не се уиграни како вашиот што веќе си има редовни фаци
![]()
Да, али досадно е. Се е нормално и смирено