Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
На крај место Карим ќе го купиме Карвахал како пред две сезони кога имаше шпекулации за Фелаини и на крај Фламини го потпишавме. :D

T

Todd Solondz

Гостин
Незнам што да очекувам против Палас ама сакам со оваа 11ка да излеземе.
-----------Чех---
Белерин-Пер-Кош-Монреал
------------Кок-------------------
--------Санти---------
Окс------Озил------Санчез
---------Волкот---------------

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сме биле на чекор до купување на Дракслер прошлиот Јануари, дури и Орнстајн потврди, ама сме се премислиле во последен момент.
Сагата со Дракслер таму завршува, не верувам да идеме по него, посебно откако почна напредокот да му застојува.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Мене баш тоа ме плаши, затоа што Венгер се умислува дека е семоќен и мисли дека може да купи таков играч кој нема напредок последните сезони и тој ќе го направи играчиште.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова ваљда беше после супер купот ?

То е. Тапа утакмица. Класична Мурињо партија. Против вакви екипи што се сасвим ок а Челзи сепак е фаворит Мурињо не знае како да се постави..не се игра дефанзивно против вакви екипи..значи подобра екипа си мора да се избориш за победата. (во овој кош спаѓаат Атлетико Мадрид, Борусија Дортмунд, ПСЖ.....екипи што имаат квалитет ама сепак не се број 1 фаворит во големи натпреварувања)

Заслужена победа до негде за Арсенал..заслужена пошто дозволија Челзи да се побадат сами себе :D

И убеден сум дека во лигата Челзи не губи од Арсенал :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Ова ваљда беше после супер купот ?

То е. Тапа утакмица. Класична Мурињо партија. Против вакви екипи што се сасвим ок а Челзи сепак е фаворит Мурињо не знае како да се постави..не се игра дефанзивно против вакви екипи..значи подобра екипа си мора да се избориш за победата. (во овој кош спаѓаат Атлетико Мадрид, Борусија Дортмунд, ПСЖ.....екипи што имаат квалитет ама сепак не се број 1 фаворит во големи натпреварувања)

Заслужена победа до негде за Арсенал..заслужена пошто дозволија Челзи да се побадат сами себе :D

И убеден сум дека во лигата Челзи не губи од Арсенал :D
Да ми дадеш каналот на фан челзи тв бе.Брееј у ништо да не ги промашиш твоите пластични колеги. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да ми дадеш каналот на фан челзи тв бе.Брееј у ништо да не ги промашиш твоите пластични колеги. :)
Од кај да знам за што бараш без објаснување бе :D А не н ивидов кога е постот..ваљда Донев ти помогнал :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Од кај да знам за што бараш без објаснување бе :D А не н ивидов кога е постот..ваљда Донев ти помогнал :D
Па пред мојот пост пишувавме за тоа, ама кога нр си активен јебига.
Кур ми помогна Донев, изгубен е у свемир он... Оди на часови кај женското пиво од пластичниот ви фан клуб. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А мене уствари Донев ми го прати каналот и не го знам како беше :D Башка шо ќе ти е ова е мислам втора сезона уште се уигрува и каналот не се уиграни како вашиот што веќе си има редовни фаци :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
А мене уствари Донев ми го прати каналот и не го знам како беше :D Башка шо ќе ти е ова е мислам втора сезона уште се уигрува и каналот не се уиграни како вашиот што веќе си има редовни фаци :D
Абе ости што е неуигран, дај го навам :)
Бегам на спиење до утре секако да го дадеш или тука или пп.

Kajgana Shop

На врв Bottom