Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Чех можел да се споредува само со Ноер и Буфон.Не бе ова некои луѓе стварно се оперирани од реалност.

Знаете, некои голмани бранат на врвно ниво со години, имаат рушено милион рекорди и имаат освоено брдо титули. Де Геа и Куртоа се одлични голмани, но треба да помине време за да станат дел од тоа елитно друштво и постигнат она што го постигнале Буфон и Чех.

Чех имал повремени блесоци. И некој со тоа се согласува. Дооброо.

Билич уште недојден почна да прави нереди во Вест Хем,он ако лета ќе лета баш ради ова,не ради резултатите.Инаку лупајте пари,сигурица дека Мекларен прв ќе добие отказ,човекот е ко издишан балон.

Знаете, некои голмани бранат на врвно ниво со години, имаат рушено милион рекорди и имаат освоено брдо титули. Де Геа и Куртоа се одлични голмани, но треба да помине време за да станат дел од тоа елитно друштво и постигнат она што го постигнале Буфон и Чех.

Чех имал повремени блесоци. И некој со тоа се согласува. Дооброо.

Зборам за сега бе.Севкупно бранењето на Чех во Челзи е криминал.Затоа ти реков дека човекот е фантастичен и налудничав на моменти(пеналите со Баерн последно нешто). А ти идеш со глава у ѕид.Чех на оној Бегович во секое време може лекции да му држи.Али мало морген на Куртоа, уште помалце на Де Геа.За Ноер не треба ни муабет да праиме, убаво кажа тод дека греота е било кој голман да го ставаш во иста реченица со Ноер моментално.Јас знам дека ти е тешко зошто си отишол човекот, али биди малце реален.Ова е исто ко да кажам дека Нани е појак од Депај.Јас човекот го обожавам и ден денес ги колнам што го продадоа и го упропастија задниве 3 сезони, али реалноста е друга.И со мене дискусија не се терало после.

Зборам за сега бе.Севкупно бранењето на Чех во Челзи е криминал.Затоа ти реков дека човекот е фантастичен и налудничав на моменти(пеналите со Баерн последно нешто). А ти идеш со глава у ѕид.Чех на оној Бегович во секое време може лекции да му држи.Али мало морген на Куртоа, уште помалце на Де Геа.За Ноер не треба ни муабет да праиме, убаво кажа тод дека греота е било кој голман да го ставаш во иста реченица со Ноер моментално.Јас знам дека ти е тешко зошто си отишол човекот, али биди малце реален.Ова е исто ко да кажам дека Нани е појак од Депај.Јас човекот го обожавам и ден денес ги колнам што го продадоа и го упропастија задниве 3 сезони, али реалноста е друга.И со мене дискусија не се терало после.

Бранењето на Чех во Челзи било криминал? :pos:

Тргнав да се објаснувам, верувај ми. Но после ова се откажав. Особено сега многу ми е мило што јас сум оперираниот.

Бранењето на Чех во Челзи било криминал? :pos:

Тргнав да се објаснувам, верувај ми. Но после ова се откажав. Особено сега многу ми е мило што јас сум оперираниот.

Криминал во мојата реченица е во позитивна смисла.Кој е сега глуп ?

Де Геа напумпан од англиските медиуми :cuc: зошто тресете вакви работи од ракав не знам, па го растргнаа на почетокот кога дојде а и додека беа пата пата со бранењето со Харт. Кога веќе го премина жолтоклунецов (веќе две години) прекинаа да се замараат со него зошто очигледно е дека веќе нема сврха.

Не можел да му фати место на Касиљас ко демек не гледате дека Дел Боске се фаќа како слеп за стап со некои играчи, ни Мата ни Фабрегас не можат да се наметнат во таа репрезентација па по автоматизам значи дека се напумпани? Не заебавајте. Ноер е бр. 1 зошто е апла најкомплетен, ама Де Геа е најблиску до него.

Rob Harris
13 mins ·
Football Medical Association backs Chelsea doctor Eva Carneiro - stressing that medics cannot consider factors such as the stage of the game when a player appears injured.

Full statement:
Football Medical Association Chief Executive Eamonn Salmon:
“If a player sustains or appears to sustain an injury and indicates that he needs assistance, it is the duty of the referee to permit medical assessment and evaluation to be provided. At that moment the player becomes a patient of the medical team and it is the duty and obligation of Club medical staff to attend to that patient accordingly and without prejudice to the interests of anyone else including the Club employing them. The Football Medical Association fully supports the actions of our members and colleagues in this incident who acted with integrity and professionalism at all times, fully cognisant of the rules of the game and in full accordance with that duty of care to their patient. Factors extraneous to the immediate medical needs of the patient (such as the stage and state of the game) cannot be part of their consideration at such time"

Ama sto te dovede do zaklucokot deka go stigaat godinite ? Eden los natprevar ? Lani koga i da dobiese sansa branese na najvisoko nivo.Bodovi vi spasuvase.
ete ti pisa podolu casa
Ama sto te dovede do zaklucokot deka go stigaat godinite ? Eden los natprevar ? Lani koga i da dobiese sansa branese na najvisoko nivo.Bodovi vi spasuvase.
погрешно ме сфати
за поминато време мислев на тоа дека неговото најдобро време помина далеку од то дека нема да брани како шо треба
да не беше така немаше Куртоа да биди прв избор

Касиљас е легенда на Шпанија и поради тој фактор тој е прв голман. Де Геа е роден во погрешно време кога е прашање голманското место во Шпанија. Да немаше толку улога Касиљас во минатото во репрецентацијата одма ќе беше трет голман.

Иначе послем Ноер иде Буфон. Ќе го ставам пред Де Геа само поради лидерските способности што ги има и искуството. Можеби Де Геа има подобри рефлекси од него моментално ама тоа е заради тоа што овој веќе му поминаа годините.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom