Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
ДООЕЛ Плеј Ин - КОЧАНИ
Не значи ова дека би требало по некоја логика и сопственикот да е од Кочани, ако е регистрирана со седиште во Кочани?
Брат, ти си да речеме од Скопје и регистрираш фирма во Берово. Simple as fuck. :D
Ставро ти кажа од каде е газдата на кладилницата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ДООЕЛ Плеј Ин - КОЧАНИ
Не значи ова дека би требало по некоја логика и сопственикот да е од Кочани, ако е регистрирана со седиште во Кочани?
Не значи. Државата продава лиценци. Колку повеќе пари платиш, толку повеќе лиценци добиваш. Обично големите играчи куппуваат повеќе лиценци и потоа ги изнајмуваат. Е сега, ако некоја локална кладилница носи име на некоја од поголемите кладилници, како Плеј Ин, тогаш најверојатно е дека работи ортачки со газдата на поголемиот ланец кладилници. Доколку само ја изнајмеше лиценцата, најверојатно ќе ставеше свое засебно име на кладилницата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
Стивенс, Азаренка, Едмунд = 2.08 у Копачка. Ја мислам дека ни петок 13 не може да го бутне тикетов. :kafence::kafence:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
G

Goldie

Гостин
На Стивенс и дале 1.45 со Цибулкова, а Циба 300 операции правеше и нема ни форма ни константност сезонава. ЌЕ ЈА ОБОЛИ!
2-0 точен резултат значи вреди да се изигра ?

Иначе играат денеска квалификации за лш (жени) Софија со нашиве Драгон, ќе има јако местење тука

A

Aexil Kong

Гостин
Jas go znam i licno covekot ,koj e i sto e ...Vo Tetovo gi zatvorija i nema vrska Albanecot vise so nego..
Ако сакаш направи муабет зошто му е толку катастрофа кладилницата, пред се со квоти ама и билтенот е крш со тоа пуштање црна боја на прст :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Ако сакаш направи муабет зошто му е толку катастрофа кладилницата, пред се со квоти ама и билтенот е крш со тоа пуштање црна боја на прст :D
:pos::pos::pos: haha si me presmeal ama potpolno si vo pravo...

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Фонтот добар им во билтенот? :icon_lol:[DOUBLEPOST=1439304492][/DOUBLEPOST]Довер-3+
ПСВ-2и3+
Салзбург-2и3+

8.9 во вилхил

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
2-0 точен резултат значи вреди да се изигра ?

Иначе играат денеска квалификации за лш (жени) Софија со нашиве Драгон, ќе има јако местење тука
Па треба и 2-0 да биде али ја само кец одиграв.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Wigan-Bury 2 3.85 коеф или пак Winer 2

A

Aexil Kong

Гостин
Фонтот добар им во билтенот? :icon_lol:[DOUBLEPOST=1439304492][/DOUBLEPOST]Довер-3+
ПСВ-2и3+
Салзбург-2и3+

8.9 во вилхил
Хахахаха ме насмеа.. :ROFLMAO:
Инаку кај нив ништо не чини, се е за на никаде, за фонтот да не зборувам :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom