Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Голема штета ќе беше да не го тепавме

Ова е најслаб состав на трабзон од кога пратам фудбал

:LOL: Одлично браво! Само да издржат, нема ваљда 2 гола да примат...и не ни треба гигант во 4-то коло, не! Нас ни треба добар противник, кој може да се помине, е после во групи...
neka-dojde-koj-saka.jpg

кошаркарска сликава али ја сфаќате поентата :)

Голема штета ќе беше да не го тепавме

Ова е најслаб состав на трабзон од кога пратам фудбал
Oд кога бе ти пратиш фудбал па да знаеш каков состав имал Трабзон?

Ај гуглај и најди ми боље играчи од Кардозо, Каванда, Мбија и Констант па и Киврак голманот.

Oд кога бе ти пратиш фудбал па да знаеш каков состав имал Трабзон?

Ај гуглај и најди ми боље играчи од Кардозо, Каванда, Мбија и Констант па и Киврак голманот.

Да да ебати играчите ебати, јаки н а хартија само, на терен ги нема никаде

Имале турците и појака екипа со која у лш играле. Предвидувам дебакл во турската лига да им се деси

Сите турски тимови се напреднати и имаат јаки на хартија состави. Е сеа што пазареното им се понаша како да е веќе пензионирано тоа е друго, очекувано дури.
Честитки за дебармаалци!

Јас го сакам Вардар, ама капа долу за Работнички и нивните игри во Европа изминативе години. Браво!

Имам тука сведок цел живот го симпатизирам и сакам работнички од МКД лига иако не знам ни еден играч ми се допаѓаат ептен како тимче уште коаг пријавија мадиња против Ливерпул со младите деца, иако сум БТ и веројатно единствениот кој не навива за Пелистер :)

Сeкоја чест момци ми го наполнавте срцето :D

Работнички влага во ле групи?

Да да ебати играчите ебати, јаки н а хартија само, на терен ги нема никаде

Имале турците и појака екипа со која у лш играле. Предвидувам дебакл во турската лига да им се деси
Koja e таа појака екипа што ја имале од оваа. Ти реков изгуглај и најди ми боље СОСТАВ од овој моменталниов.

Иначе Трабзон пред 3 години играше ЛШ во група со Интер на Гасперини, првата у Турција 1-1, на Меаца 0-1. :pos::sramezliv:

Работнички увек игра како без терет и едноставно, без паника... ваљда ќе остане така и следната зашто 100% ке врие градски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom