фрли уште некоја клетва,со една не ја вртат вечерваАјакс умрете педери едни смрдени
Дада секако дека ќе ја свртат,кога ќе си го видам тилот можеби...овде не клетви,и јас да влезам да играм не помагамфрли уште некоја клетва,со една не ја вртат вечерва
потруди се ајде можеш ти,ете ти 1-2 фрли уште некоја клетва за 5-2 да завршиДада секако дека ќе ја свртат,кога ќе си го видам тилот можеби...овде не клетви,и јас да влезам да играм не помагам
Шо клетва да фрлам бе пичка му матер нивна педерска,колку глупи голој примија уште неможам да повервам стопанката нивна смрдена ,изгледа она ѓубрето од голман на Ајакс е собран од улица некој аматер живите негови да му ги изнаебам...потруди се ајде можеш ти,ете ти 1-2 фрли уште некоја клетва за 5-2 да заврши
Не кукај, јас ја имав Динамо двојка, од 0-3 3-3 ми заврши.Чекајте судиите ќе му поможат кај смеат Ајакс да не играат во групите на ЛШ?..сега два пенали во судиското надополнување и завршена работа
затоа поисплатливо е т1 и т2..наместо фиксој да ги имавме така играно сега фатени ќе беа......Не кукај, јас ја имав Динамо двојка, од 0-3 3-3 ми заврши.
Kakov car si ti reducirana mu bila bolkata hahahaзатоа поисплатливо е т1 и т2..наместо фиксој да ги имавме така играно сега фатени ќе беа......
Не знам,се чуствувам најгрозно што можам ама од друга страна знам дека Ајакс многу повеќе изгубија од мене и колку толку ми е редуцирана болката