- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 1.854
Јас како стојам лошо со помнење имиња сегаааа фриго-миго ли беше нешто!?... ама ќе ти објаснам и ќе ти биде јасно каде е продавницава.... додуша и на таблата (фирмата) на истата ми се чини пишува или е доминантен еден друг голем бренд (FUJITSU)... значи од зелено зазарче ако одиш (пешки) према улица Македонија (стара М Тито) ул, Даме Груев (дијагонала од статистика, према пазарчето е фирмава)... прво ќе наидеш на Тутунска Банка (на ќошот) па на оваа продавница која на излог ги има изложено споменатите модели... ако одиш обратно од ул Македонија, го поминуваш ‘‘Краш‘‘, па ‘‘Еуростандард Банка‘‘, па ‘‘Леснина МИ‘‘ (или обратно беше!?)... па бутик некој на ќошот према пасажот па агенција некоја, БУЈОТО.... и пред НЛБ Тутунска, ете ја продавницата што го нуди моделот на DAIKIN... нудат и Fujitsu како реков, исто модел 12,000 БТУ ама 10К поскап.... се надевам ме разбра, ја се извинувам ама не ја запомнав до ден денешен продавницата, а на темава ‘‘економично затоплување‘‘ ја отепавме од рекламирање (повеќето од учесниците на темава ја знаат и дискутиравме многу за нив)... ако не се снајдеш или тука или пп. слободно препрашај пиши!Ne go otvoriv linkot, da gi gledam sega.
Kade e slikano ova, kaj go ima ovoj Daikin?
Moite sakaat da zimaat klima, se mislat samo dali sega da zemat.
Еве на Викимапиа мапа зелената точка (од Зелен пазар меѓу згради нема ни 100 м)....[DOUBLEPOST=1438251987][/DOUBLEPOST]