Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зачленет сум уште од стариот сајт на тракермк, знам дека скоро се имаат, али мене ми е до квалитетот на сликата, затоа воглавно ги чекам на тв, двд, или во кино по некоја случајност(годинава се погоди и Мирно Лето и Манчевски да ги има)Пред извесно време еден член почна интензивно да ги прикачува на trackermk. Мислам дека нема што нема! Take a look.![]()
Мислам дека е овој модел што го имам јас земен од ИЦСCeshki Daikin RX35J3V1B(nadvoresnata, vnatresnata ne ja vidov) slikano vo edna zabutana zelezarija na periferija od Ohrid. Denes gi dobile pa ceni nemet, duri vtornik ceni. Gi ima li ovie vo ics ili negde vo Skopje?
Servisno, Specifikacii i eurovent
Siguren si ? Zasto na 273ta strana imas pisano deka modelot sto si go zemal e DAIKIN FTXN-L9 / RXN-L9Мислам дека е овој модел што го имам јас земен од ИЦС
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

@Strelec blagodaram !Ima li nekoj ceni za Fuji (tsu) kaj nas?
@moongoses blagodaram !Прегледај го приврзокот 125677
Еве ценовник од Хидросет.
Фабрика за шекер Битола...има ли некој овде информација дека некаде во Македонија има постројка за користење на отпадна топлина за производство на ел.енергија??? Нешто во Железара, Фени, Термо централите......не ми паѓаат на ум други стварачи на поголема топлина