Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
dres close up.jpg
Мене ми е Адидас омилен бренд уште од дете. Од секогаш тренерки и патики сум купувал само адидас. Е сега да се види нивното лого на дресот на мојот омилен клуб е одлично чувство. Црвениов дрес е едноставно преубав, класичен, елегантен. Само што имам веќе 2 црвени со Sharp и AIG, можда ако купувам би го зел белиот, само да го пуштат официјално и да се види копиите дали и колку се верни на оригиналот :LOL: А што стана со третиот дрес? Црн ќе биде со црвено или?
И зошто црвената боја има онаква нијанса на фан шопот? Таква е реално или?! :confused:

А за ново засилување освен Педро, кој ете скоро е договорен, мислат да земат столб во одбраната или слабо некако? Покрај толку нови играчи ќе биде штета да не земат некој јак за одбрана и да си го уништиме стартот на сезоната со киксови, на пример недај боже 5-6 нерешени во првите 10 кола. :cautious: А да не правам муабет за ЛШ каде е да се биде или не, не смее ни да помислат на кикс.

Attachments

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.874
Поени од реакции
21.782
Manchester
Grey skies and dreary cobbles they said
A Football Club born on its head
But beware son tick someone enough and they are bound to strike back
We are Manchester United
Forged a three pronged weapon
Attack!Attack!Attack!
Not just some logo much more than that
A trident to break expectation no matter what
Fearlessly tread where others dare not
First in Europe than with kids
Singles, doubles, trebles in the hands of the occasional rebel
Write em off your off your head
Don't you know the Devils are Red!!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.078
Прегледај го приврзокот 125545
Мене ми е Адидас омилен бренд уште од дете. Од секогаш тренерки и патики сум купувал само адидас. Е сега да се види нивното лого на дресот на мојот омилен клуб е одлично чувство. Црвениов дрес е едноставно преубав, класичен, елегантен. Само што имам веќе 2 црвени со Sharp и AIG, можда ако купувам би го зел белиот, само да го пуштат официјално и да се види копиите дали и колку се верни на оригиналот :LOL: А што стана со третиот дрес? Црн ќе биде со црвено или?
И зошто црвената боја има онаква нијанса на фан шопот? Таква е реално или?! :confused:

А за ново засилување освен Педро, кој ете скоро е договорен, мислат да земат столб во одбраната или слабо некако? Покрај толку нови играчи ќе биде штета да не земат некој јак за одбрана и да си го уништиме стартот на сезоната со киксови, на пример недај боже 5-6 нерешени во првите 10 кола. :cautious: А да не правам муабет за ЛШ каде е да се биде или не, не смее ни да помислат на кикс.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Ахх ако е со портокалово, не ме бендисува...кој дрес од Холандија да е :LOL:[DOUBLEPOST=1438444007][/DOUBLEPOST]

Еве што начекав на нет. Ова може да биде дизајн за в година. :LOL:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.078
Абе а тренинг опрема, тренерки нешто ово оно? Не ли тренираат овие? Ваљда ќе имаше слики од денеска..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.078
Пуштете СК 2 има за Видиќ... Која играчина човече..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Телеграф...
Ова е всушност од мирор не е од телеграф ама како и да не е би било лошо да се земе Стоун зошто има талент дечкото и може да прерасне во класа стопер иако јас повеќе би сакал некој малку поискусен играч зошто ние имаме млади и перспективни дефанзивци и ни фали лидер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Ako купуваме класа дифендер, тогаш давањето нов договор на Џоунс нема смисла.
Имаш Смолинг + новиот, плус Стоунс, плус Џоунс, Рохо... А Блекет и Мекнер?

Според мене, ова само Евертон го користи ако може или да ги одбие Челси, или да ги натера да се вратат со голема сума на пари...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Ako купуваме класа дифендер, тогаш давањето нов договор на Џоунс нема смисла.
Имаш Смолинг + новиот, плус Стоунс, плус Џоунс, Рохо... А Блекет и Мекнер?

Според мене, ова само Евертон го користи ако може или да ги одбие Челси, или да ги натера да се вратат со голема сума на пари...
Блекет и МекНер ќе летаат како и сите просеци од младинците изминатава деценија :P Можда не годинава ама в година би требало.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
За Стоунс и уопште нема сериозни шпекулации,мирор ја пренесе информацијата па ја презедоа сите медиуми.40 милиони фунти за талент се од една страна многу од друга страна ако се погоди добиваш играч за наредните 10 тина години,моментално нас ни треба еден стабилен и искусен кој би ја командувал одбраната а не Блинд да игра централен дефанзивец.[DOUBLEPOST=1438446345][/DOUBLEPOST]
Блекет и МекНер ќе летаат како и сите просеци од младинците изминатава деценија :P Можда не годинава ама в година би требало.
Ај Блекет некако би сфатил да лета,има превише киксови и е нестабилен скроз ама МекНер кога и да доби шанса сериозно добро ја искористи и имаше одлични партии.Нормално од нив не можеме сеуште да очекуваме да бидат лидери на одбраната ама МекНер посебно добро се покажа.

R

red.devil

Гостин
За Стоунс покрај Еванс би го пратил и Џонс на двегодишна позајмица.

Во врска со Педро гледам добар дел почнувате да го засакувате, ама јас се молам да пропадне трансферот. Фејл ќе биде од епски размери, а згора на се да платиш 30+м евра за резерва треба улав да си.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.874
Поени од реакции
21.782
За Стоунс покрај Еванс би го пратил и Џонс на двегодишна позајмица.

Во врска со Педро гледам добар дел почнувате да го засакувате, ама јас се молам да пропадне трансферот. Фејл ќе биде од епски размери, а згора на се да платиш 30+м евра за резерва треба улав да си.
значи ние плативме 75 милиони за стаорец од 35 кг + грееше клупа 80% од сезоната :) не е ова проблем за нас пуни сме ко брод :D

R

red.devil

Гостин
значи ние плативме 75 милиони за стаорец од 35 кг + грееше клупа 80% од сезоната :) не е ова проблем за нас пуни сме ко брод :D
Јас го рабирам тоа, ама разликата е што овој од 35кг беше планиран како големо засилување и во сезона кога бевме очајни за големи имиња, а другиов со 36кг се планира како замена (според пишувањата) и свесно се даваат толку пари. Самоубиство со еден збор.

И знам дека клубот е полн ама тоа не значи да дозволиш секој да те ебе при здрав разум.

Kajgana Shop

На врв Bottom