- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.771
- Поени од реакции
- 9.567
Телеграф...Од каде ја прочита шепекулацијата?
Телеграф...Од каде ја прочита шепекулацијата?
Прегледај го приврзокот 125545
Мене ми е Адидас омилен бренд уште од дете. Од секогаш тренерки и патики сум купувал само адидас. Е сега да се види нивното лого на дресот на мојот омилен клуб е одлично чувство. Црвениов дрес е едноставно преубав, класичен, елегантен. Само што имам веќе 2 црвени со Sharp и AIG, можда ако купувам би го зел белиот, само да го пуштат официјално и да се види копиите дали и колку се верни на оригиналотА што стана со третиот дрес? Црн ќе биде со црвено или?
И зошто црвената боја има онаква нијанса на фан шопот? Таква е реално или?!
А за ново засилување освен Педро, кој ете скоро е договорен, мислат да земат столб во одбраната или слабо некако? Покрај толку нови играчи ќе биде штета да не земат некој јак за одбрана и да си го уништиме стартот на сезоната со киксови, на пример недај боже 5-6 нерешени во првите 10 кола.А да не правам муабет за ЛШ каде е да се биде или не, не смее ни да помислат на кикс.
http://store.manutd.com/stores/manutd/en/c/training?intcmp=UShptopcsl2-_-training-_-0108Абе а тренинг опрема, тренерки нешто ово оно? Не ли тренираат овие? Ваљда ќе имаше слики од денеска..
Ова е всушност од мирор не е од телеграф ама како и да не е би било лошо да се земе Стоун зошто има талент дечкото и може да прерасне во класа стопер иако јас повеќе би сакал некој малку поискусен играч зошто ние имаме млади и перспективни дефанзивци и ни фали лидер.Телеграф...
Блекет и МекНер ќе летаат како и сите просеци од младинците изминатава деценијаAko купуваме класа дифендер, тогаш давањето нов договор на Џоунс нема смисла.
Имаш Смолинг + новиот, плус Стоунс, плус Џоунс, Рохо... А Блекет и Мекнер?
Според мене, ова само Евертон го користи ако може или да ги одбие Челси, или да ги натера да се вратат со голема сума на пари...
Ај Блекет некако би сфатил да лета,има превише киксови и е нестабилен скроз ама МекНер кога и да доби шанса сериозно добро ја искористи и имаше одлични партии.Нормално од нив не можеме сеуште да очекуваме да бидат лидери на одбраната ама МекНер посебно добро се покажа.Блекет и МекНер ќе летаат како и сите просеци од младинците изминатава деценијаМожда не годинава ама в година би требало.
значи ние плативме 75 милиони за стаорец од 35 кг + грееше клупа 80% од сезонатаЗа Стоунс покрај Еванс би го пратил и Џонс на двегодишна позајмица.
Во врска со Педро гледам добар дел почнувате да го засакувате, ама јас се молам да пропадне трансферот. Фејл ќе биде од епски размери, а згора на се да платиш 30+м евра за резерва треба улав да си.
Јас го рабирам тоа, ама разликата е што овој од 35кг беше планиран како големо засилување и во сезона кога бевме очајни за големи имиња, а другиов со 36кг се планира како замена (според пишувањата) и свесно се даваат толку пари. Самоубиство со еден збор.значи ние плативме 75 милиони за стаорец од 35 кг + грееше клупа 80% од сезонатане е ова проблем за нас пуни сме ко брод
![]()